Wat kan ik gebruiken voor mijn droge huid voor mijn gezicht als ik zwanger ben?

October 7

Wat kan ik gebruiken voor mijn droge huid voor mijn gezicht als ik zwanger ben?

In de loop van de zwangerschap geeft je lichaam de aandacht voor het nieuwe leven vormen binnen. Als uw lichaam is herschikking van voedingsstoffen en hormonale veranderingen doormaakt, kan u zien dat uw groeiende bult is niet de enige manier waarop die je lichaam aan het veranderen is. Droge huid is een gemeenschappelijk probleem van de zwangerschap. Als je lichaam vocht afleidt om te zorgen voor de baby, laat het uw huid, droge en jeukende. Om het ongemak verlichten en herstellen van uw verschijning, is een natuurlijke aanpak effectief voor u én veilig voor de baby.

Wassen

Overwegen wat je gebruikt om je gezicht wassen. Controleer de ingrediënten en zoeken naar dingen zoals toegevoegde geuren en alcoholen. Als uw gezicht zeep deze dingen bevat, ontdoen van het. Vermijd acne medicinale zeep, met name die voor de vette huid. Deze zal strippen weg oliën, die uw droge huid nodig heeft. Vervang deze probleem-producten met een milde geur-vrije zeep. Een all-natuurlijke exfoliërende zeep is handig voor het zachtjes het verwijderen van dode huidcellen van uw gezicht. Gebruik altijd warm water, zoals warm water van de huid verder uitdrogen kan.

Hydrateren

Hidratatie is een sleutelelement in de strijd tegen droge huid. Als u besluit een gezicht vochtinbrengende crème of lotion te gebruiken, controleert u de ingrediënten. Nogmaals, alcoholen en geuren te vermijden. De lotions die het beste ruiken zijn vaak de ergste voor uw huid. Kijk voor de meest natuurlijke benadering, voor natuurlijke items zoals olijfolie, en vaseline. Hydrateren je gezicht twee keer per dag.

Gezichtsmaskers

Trakteer uzelf op een all-natuurlijke gezichts. Uw keuken mogelijk al alles wat die u moet geven uw droge huid een broodnodige gezichtsbehandeling. Prak een halve avocado met rauwe honing 1 tbsp., 1 tbsp. olijfolie en SAP van een halve sinaasappel en toepassen op uw huid. Laat de masker op ten minste 30 minuten voordat u het verwijdert met een warme, vochtige doek. Bananen, zijn avocado's en rauwe havermout met water alle uitstekende huid moisturizers zelf. Gebruik een gezichtsmasker twee tot drie keer per week.

Voorzorgsmaatregelen

Uw huid te beschermen tegen de elementen is essentieel om te voorkomen dat al het werk dat u hebt gestoken in het aanvullen van uw droge huid vocht ongedaan te maken. Slijtage zonnebrandcrème wanneer je naar buiten die is SPF 15 of hoger. Vermijd teveel natrium, en verhogen van uw inname van water om uw lichaam en de huid gehydrateerd te houden. Een luchtbevochtiger houdt de lucht om je heen door het drogen van uw huid, dus houd een in uw slaapkamer, terwijl je slaapt. Gebruik een koele vochtige doek om te kalmeren jeuk. Plaats deze over je gezicht en liggen voor een paar minuten om het ongemak te kalmeren. Als uw huid uitdrogen en verlaten van de pijnlijke irritatie, of je gewoon niet lijkt te corrigeren, praat met uw arts voor aanbevelingen.


gerelateerde artikelen