Oog oefeningen voor de slachtoffers van de beroerte

March 26

Oog oefeningen voor de slachtoffers van de beroerte

Lijnen vallen de delen van de hersenen beheersen van beweging, meningsuiting en soms visie, het afnemen van het gebruik van één kant van je lichaam of anderzijds. Revalidatie oefeningen voor de gehele aangedane zijde van je lichaam--inclusief visie therapie--helpen omscholing van de hersenen voor sensorische werking en beweging.

Benchmark-oefening

Deze oefening helpt u en uw arts bepalen van de omvang van de schade van de visuele focus na slagen, volgens de Optometristen netwerk. Met je ogen gesloten, kijkt je naar de kant van uw lichaam beïnvloed door de lijn. Wanneer je dat je ogen zijn wees in de goede richting gelooft, te openen. De arts bepaalt vervolgens hoe dicht naar de juiste richting uw blik is en gebruikt deze informatie om het ontwikkelen van andere visuele therapie-oefeningen.

Computeroefeningen

Een studie gepubliceerd in het "Journal of Neuroscience" in 2009 toonde patiënten die het slachtoffer geworden van visuele handicap na beroerte een groot deel van hun visie herwonnen na die betrokken zijn bij speciale geautomatiseerde oog oefeningen. Voor 15 tot 30 minuten per dag gedurende een periode van meerdere maanden staarde de patiënten een zwart vierkantje op een computerscherm. Met intervallen van een paar seconden, een groep van 100 kleine puntjes geflitst aan de zijkant van het scherm overeenkomt met hun ogen waarin dit probleem optreedt. Na verloop van tijd de University of Rochester Eye Institute studie toonde duidelijke verbeteringen in de visie van patiënten.

Ballon gooien

Therapieën die stimuleren van oog en lichaam verkeer van uw steun van de aangedane zijde in visie herstel na slagen. De Optometristen netwerk raadt opgooien van een ballon heen en weer met een partner van de oefening, ervoor te zorgen de ballon reist naar en van de aangedane zijde van je lichaam. Deze oefeningen helpen omscholing van de hersenen om visie en beweging te coördineren.

Familie activiteiten

De subtiele acties van uw gezin ook steun bij visie herstel als u last heeft van een beroerte. Met uw familie leden aan de aangedane zijde van uw lichaam tijdens bezoeken zitten, duwt discussies of andere activiteiten u te concentreren met het aangetaste oog, bijdragen aan de omscholing van de hersenen te gebruiken van het oog en maken het sterker, volgens Optometristen netwerk.

Zaklamp oefeningen

Met behulp van gericht fel licht, zoals het type gegenereerd door zaklampen, is een effectieve visuele therapie na slagen, volgens visie gezondheid association VisionHelp praktijk Management Group. Oefeningen met behulp van lichtstralen in het zichtveld van de dichtstbijzijnde de aangetaste oog verhoging gevoeligheid en help build uit visie resterende hoeveelheid na uw beroerte, volgens de groep.


gerelateerde artikelen