Hoe te kleden een vierkante maag

June 29

Hoe te kleden een vierkante maag

Elke vorm van het lichaam heeft verschillende voordelen en nadelen, maar met een vierkante lichaamstype vormt een unieke reeks uitdagingen. Gedefinieerd als zijnde recht omhoog en omlaag met weinig tot geen definitie van de taille, een vierkant maag maakt een zandloper blik een beetje lastig te bereiken. Net als hun stijl zus--de rechthoek lichaam--vierkant-vormige vrouwen schouder zijn taille en heup metingen ongeveer hetzelfde, met een kortere torso dan de rechthoek body type. Gelukkig, er zijn manieren om de illusie van curven toevoegen--alleen vereist het plukken van de juiste stukken en een beetje mode savvy.

Stap 1

Kies toppen die curven, zoals v-hals, liefje en scoop halslijn maakt. Zorg dat u op zoek naar details dat toevoegen van volume rond de borst. Een strategisch geplaatste ruffle of vlinder mouw verbetert het bovenlichaam en trucs van het oog in het zien van een grootte verschil tussen de buste en taille.

Stap 2

Gebruik textuur, kleur en lagen aan een rechte lichaamsbouw dimensie toevoegen. Bijvoorbeeld voegt een blazer in een lichte tint, een levendige patroon of een geweven stof zoals bouclé diepte. Laag zoals een stuk over een donkere tank, tee of blouse en bijpassende bodems voor een elongating effect.

Stap 3

Selecteer boot-cut of uitlopende jeans en broeken te creëren de illusie van curven. Kijk voor de bodems die zonder speling door de taille en dijen, passen voordat u subtiel uitbreidt op de zoom.

Stap 4

Het definiëren van uw taille. Selecteer rokken en jurken die dart uit van een ingerichte taille, zoals volledige cirkel gesneden stijlen en uitlopende rokken. Toevoegen van een gordel aan jurken, tunieken en vesten, of kies kledingstukken met kant rushes te maken van het uiterlijk van een kleinere, gedefinieerde buik.

Stap 5

Vrouwelijke details opnemen. Gebruik lagen, ruches en panelen op uw rokken maken correct geplaatste volume en de illusie van een curvier lichaamsbouw.


gerelateerde artikelen