Wat te doen als uw echtgenoot Suicidal is

August 21

Uw echtgenoot is al maanden depressief. Je geliefde voelt zich angstig, paniekerig, hopeloos en belegerde met negatieve en kritische gedachten. Uw echtgenoot heeft geweest having slaapproblemen, slaap veel minder of veel meer dan gebruikelijk. Nu is uw geliefde zeggen dat zelfmoord de enige uitweg en meerdere problemen als onoplosbare ziet begonnen. Wilt u helpen uw echtgenoot herstellen van suïcidale gevoelens en te voorkomen dat een zelfmoordpoging.

Zelfmoord geschiedenis

De Romeinen zelfmoord gezien als een eervolle dood voor veel situaties, zoals een depressie, volgens George Howe Colt's 2006 boek "November van de ziel." De middeleeuwse christelijke beschaving die vervangen van het Romeinse rijk gezien zelfmoord als een zonde. Moderne begrip van suïcidale gevoelens als een medische aandoening, veroorzaakt door emotionele ziekten en middelenmisbruik, ontstaan in de late 19e eeuw. Geleidelijk ontstond een tweeledige behandeling systeem--Sigmund Freud pionier psychotherapie en Emil Kraepelin opgericht biologische psychiatrie, die tot de ontdekking van antidepressiva medicijnen leidde.

Oorzaken van zelfmoord

Volgens de National Institutes of Health, de meerderheid van de mensen tentoonstellen van suïcidaal gedrag zijn depressief, bipolair, schizofrenie of hebben een probleem met alcohol of drugs. Maar misschien zelfs als uw geliefde geen geschiedenis van een van deze ziekten heeft, uw echtgenoot nog echt suïcidaal. Het Nationaal Instituut voor geestelijke gezondheid merkt op dat zelfmoord de 11e belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten in 2006 was.

Zelfmoord preventie acties

De Amerikaanse Stichting voor Zelfmoordpreventie suggereert dat u vragen uw echtgenoot over zelfmoord plannen dat uw echtgenoot kan hebben gemaakt. Verwijder alle gevaarlijke voorwerpen uit het huis, zoals geweren, messen en touwen. Maak een afspraak voor uw echtgenoot met een therapeut. Een therapeut kan kan helpen uw geliefde één verandering doordringende negatieve gedachten om meer positieve, en uw echtgenoot op Antidepressivum medicatie. U kunt ook een afspraak maken voor uw echtgenoot met uw huisarts, zoals sommige lichamelijke ziekten leiden depressie tot kunnen.

Externe Help-informatie opvragen

"Het voorkomen van zelfmoord," suggereert een essay door de Amerikaanse Health and Human Services Department, dat als uw echtgenoot suïcidaal is en een plan heeft, moet u de nationale zelfmoord preventie levenslijn, 800-273-8255 aanroepen. U kunt ook bellen 911 en uw echtgenoot genomen om een noodsituatie kamer. Een ziekenhuis psychiater kan beslissen als je geliefde moet ondergaan psychiatrische ziekenhuisopname en of uw echtgenoot moet beginnen met een Antidepressivum medicatie.

Na zelfmoordpoging

Het kan verschillende weken duren voordat medicatie en therapie van uw echtgenoot suïcidale gevoelens verminderen. Het is mogelijk dat uw geliefde zelfmoord nog kan proberen. Als uw echtgenoot probeert zelfmoord te plegen en overleeft, zijn zo vriendelijk en steunend aan uw geliefde mogelijk. Uw echtgenoot kan nog reageren op medicatie en therapie en krijgen door de depressie. De Nationale Alliantie op geestesziekte biedt een gratis downloadbare PDF pamflet, 'Zelfmoord: nemen zorg voor jezelf na een poging,' die bespreekt manieren om te helpen uw geliefde een terugkrijgen van een zelfmoordpoging.


gerelateerde artikelen