How to Get Rid van borst Acne snel

May 18

How to Get Rid van borst Acne snel

U nood te halen afhelpen van borst acne snel maar typisch acnebehandelingen tijd nodig om te werken. Bovendien, het harde ingredienten gevonden gemeen acnebehandelingen kunnen leiden tot droge plekken op de huid, verhoging van de totale tijd voor het opruimen van acne breakouts. Gezicht acne medicijnen zijn niet geschikt voor de behandeling van borst acne, zodat u gebruik moet maken sommige gemeenschappelijke objecten in uw keuken-bijkeuken of medicijnkastje. Of u van plan te raken het strand of een v-hals shirt te dragen, kunt u pronken met een stralende decollete en vertrouwen voelen over gaat kaal.

How to Get Rid van borst Acne snel

Stap 1

Een zout weken voor te bereiden. Combineer een liter water met een kopje zeezout in een badkamer wastafel of grote kom.

Stap 2

Dompel een washandje in de oplossing en van toepassing op de borst gebied. Wring het washandje uit en wassen van je borst, schouders, nek en bovenarmen. Laat lucht droog, ongeveer twee minuten.

Stap 3

Het toepassen van de oplossing. Spoel het washandje in de oplossing en verzadigen de doek opnieuw, zonder wringen van de doek te droog. Schar de verzadigde doek op de huid, met behulp van een zachte toepassing. Laat de oplossing op de huid aan de lucht droog en alleen spoel de doek in de oplossing. Herhaal dit vijf keer en leeg de oplossing.

Stap 4

Maak een nonoily vochtinbrengende crème die remt acne flare-ups en kalmeert de huid. Wacht twee tot drie uur na het gebruik van het zout oplossing alvorens de moisturizer. Combineer 2 tbsp. van karnemelk en 1 kopje zure room in een kleine container en roer. Van toepassing op je borst en verwijder de overmaat met een tissue.

Stap 5

Voor hardnekkige borst acne, calamine lotion van toepassing op de borst met een katoenen bal. U kunt laat calamine lotion op de borst voor de hele dag gebruik of toepassing voor het slapen gaan. De calamine lotion opdroogt talg net zo goed als het doet voor ooze in poison ivy en andere huiduitslag.

Stap 6

Toepassing calamine poeder op je borst na een regenbui. Borst acne en andere huiduitslag optreden steeds vaker tijdens warm weer of blootstelling aan hitte en vochtigheid. Synthetische weefsels, zoals polyester warmte behouden en doorroeren van de huid, acne en andere huidirritaties veroorzaken. Een zachte katoenen shirt dragen na toepassing, en ademende stoffen dragen, bij warm weer en wanneer werken of buiten spelen.

Stap 7

Voorbereiding van een mondelinge remedie borst acne van binnenuit schoon te maken. Verhit twee kopjes warm water met een tbsp. van honing en twee tbsp. van appel cider azijn. U ziet de borst acne opruimen binnen 24 tot 48 uur. Deze remedie dagelijks drinken om te voorkomen dat acne flare-ups.

Waarschuwingen

 • Sommige van de ergste vormen van borst acne kan cysten of laesies op de borst, waarvoor sterkte recept medicijnen. Als u ernstige borst acne hebt, Raadpleeg een arts. Cysten en letsels veroorzaken littekens, zelfs nadat de acne ruimt.
 • Kies niet uw acne. Plukken van acne kan veroorzaken littekens en veroorzaken een infectie.

Tips

 • U kan breken meer tijdens stressvolle tijden, zodat hebt u angst over gaan naar het strand of het bijwonen van een speciale gebeurtenis, dit opflakkeringen kan verergeren. Plan op het behandelen van acne, een week of zo voordat het bijwonen van een gebeurtenis waar u moet uw beste kijken.
 • Vermijd verwerkte voedingsmiddelen, en het verhogen van uw consumptie van vitamine en antioxidant-rijke voedingsmiddelen. De occasionele stuk van donkere chocolade kan geeft je de antioxidanten die je nodig hebt, zoals donkere chocolade rijk aan antioxidanten is.
 • Zorg voor voldoende oefeningen en douche of reinigen na elke training. Kies atletische kleren gemaakt van katoenen stoffen over de populaire actieve slijtage gemaakt met polyester zodat transpiratie heeft een manier ontsnappen en verdamping. Als u een training op een sportschool die een amenity met een stoombad of stoomdouche biedt, gebruik de functie regelmatig te reinigen van uw poriën en acne flare-ups voorkomen.

Wat die u nodig hebt

 • Kom
 • Handdoek
 • Washandje
 • 1 kopje zeezout
 • 1 liter warm water
 • 2 tbsp. karnemelk
 • 1 kopje zure room
 • Calamine lotion
 • Calamine poeder
 • 2 kopjes warmwater
 • 1 tbsp. honing
 • 2 tbsp. appel cider azijn

gerelateerde artikelen