Kunt u Take Vitamine B-6 als warfarine nemen?

May 17

Kunt u Take Vitamine B-6 als warfarine nemen?

Vitamine B-6 is een in water oplosbare voedingsstof die wordt leeggemaakt wanneer je moet plassen. Je moet het regelmatig inslikken omdat je lichaam de vitamine niet opslaat. Krijg B-6 van levensmiddelen, tenzij uw arts voedingssupplementen raadt. Warfarine is een voorschriftdrug bekend als een anti-coagulans. Er is geen bekende nadelige interactie tussen vitamine B-6 en warfarine, en het is waarschijnlijk veilig voor u te nemen ze gelijktijdig. Maar alleen uw arts kan u adviseren over die.

Over vitamine B-6

Vitamine B-6 maakt het mogelijk voor uw immuun systeem voor de productie van eiwitten antistoffen genoemd. Dat zijn stoffen die aanval van ziekteverwekkers zoals bacteriën en virussen bij het invoeren van uw lichaam. Uw zenuwstelsel vereist ook deze voedingsstof te vergemakkelijken van de communicatie tussen uw hersenen en andere delen van het lichaam. Elke keer dat je eet een voedsel dat eiwitten bevat, helpt vitamine B-6 je lichaam te breken in energie.

Over warfarine

Als je jezelf snijden, gaat uw bloed door een snelle chemische reactie te coaguleren. Dat weerhoudt u dood aan het bloeden. Een levensbedreigende probleem treedt op wanneer de stolling binnen uw aderen gebeurt, vorming van bloedstolsels die bloeddoorstroming blokkeren. Als u zijn gediagnosticeerd met dat probleem of uw arts dat je bent risico vindt voor het ontwikkelen van het, voorschrijven zij warfarine. De drug vermindert van uw bloed capaciteit voor bloedstolling, nieuw bloed klontjes houden van vormen en de bestaande uit te breiden in grootte.

Hoe te te nemen B-6

De Universiteit van Maryland Medical Center raadt aan je vitamines uit voedsel krijgen. Voeding van natuurlijke bronnen meestal geen hetzelfde risico van bijwerkingen en overdosissen als supplementen. Hele granen, vlees, eieren, peulvruchten en noten zijn bronnen van vitamine B-6. Sommige fabrikanten ook verrijken hun brood en granen met de voedingsstoffen. Als uw arts aangeeft waar een reden voor u ter aanvulling van de vitamine, volg haar instructies betreffende dosering en frequentie. Fabrikanten adviseren meestal één tablet dagelijks bij een maaltijd. Vitamine B-6 communiceert niet met warfarine, maar het doet met 35 andere drugs, volgens Drugs.com. Hoewel het supplement beschikbaar zonder een voorschrift is, raadpleeg dan uw arts alvorens het.

Hoe te te nemen warfarine

MedlinePlus beveelt dat u warfarine nemen op hetzelfde tijdstip elke dag. Uw arts bepaalt hoe veel warfarine pillen die u dagelijks nodig hebt. Omdat de medicatie een anti-coagulant is, kan het leiden tot excessief bloeden als een neveneffect. Het minimaliseren van de risico's door middel van alleen de voorgeschreven dagelijkse dosering. Uw arts zal waarschijnlijk voor het plannen van regelmatige bloedonderzoeken en follow-up bezoeken met haar. De testresultaten vertel haar hoe de huidige dosering van warfarine werkt voor u. Ze kan veranderen uw recept op basis van de informatie van het lab. Neem altijd warfarine volgens de laatste instructies die u ontvangt. Hoewel deze drug niet met vitamine B-6 communiceert, doet het met 709 drugs en supplementen, Drugs.com zegt. Een volledige lijst van producten neem regelmatig voor haar om te controleren op mogelijke interacties geven aan uw arts.


gerelateerde artikelen