De teddybeer & Pajama dag activiteiten kinderen

February 22

De meeste kinderen hebben een favoriete knuffeldier, en voor velen van hen teddyberen en pyjama's natuurlijk samengaan. Activiteiten die combineren het comfort dat teddyberen en pyjama's bieden kunnen leuke en lonende traktaties voor jongere kinderen, en de gelegenheid voor hen hoeft niet te worden beperkt tot het dutje tijd. U kunt de draad doorheen de dag uitbreiden.

Over mijn beer

Praten met kinderen over hun favoriete teddyberen ter bevordering van de taalontwikkeling. Vragen van de beren voornamen, waar en wanneer de kinderen hun beren, of of niet zij slapen met hen en wat ze zullen doen met hen wanneer ze ouder worden. Praat met hen over de beren lichamen: hoeveel poten en oren hebben ze? Hebben ze staarten of claws? Brengen tekening papier en kleurpotloden, en moedigen de kinderen om te tekenen van portretten van zichzelf gekleed in hun favoriete pyjama en met hun favoriete teddyberen ernaast.

Instellen van de scène

Nodigen de kinderen maken een reeks van Beer oren door te snijden twee cirkels en stroken papier formulier hoofdbanden van bruin bouw papier. Koppelt de oren aan de hoofdbanden. Kleinere roze kringen kunnen worden gelijmd in de centra van beide oren. Nieten de hoofdbanden tot fit hoofd van elk kind. Komen van de camera en neem een foto van elk kind met haar teddy-beer.

Een teddybeer thee

Tijde van verfrissingen, instellen in de tabel met kopjes thee en serveer root bier als uw thee. Kinderen zijn dol op kleine thee sandwiches gemaakt met pindakaas en gelei of honing. Na de de theetijd, een spel van "pin de band op het beertje." Tekenen van een teddybeer op een vel posterpapier en deze ophangen aan de muur op ooghoogte van de kinderen. Kleine banden van gekleurd papier of het lint te maken. Één tegelijk, blindfold elk kind en hebben hem probeert te tape van de band op de poster dichtst bij waar de band zou moeten zijn.

Teddybeer boeken lezen

Verhaal tijd kan worden gebouwd rond uw dag van teddyberen en pyjama's. Er zijn veel boeken over beren--sommige gekleed in pyjama, met inbegrip van "The praktisch perfecte pyjama's," door Erik Brooks, en Lee Davis' "P.B. Bear" boek, "The Pajama Party." Andere geliefde verhalen over beren zijn "De drie beren," door Paul Galdone, "Corduroy," door Don Freeman, en "De Valentijn beren" door Eve Bunting.


gerelateerde artikelen