Lotions die herstellen van kleur & gloed op je gezicht

May 17

Lotions die herstellen van kleur & gloed op je gezicht

Als je in de spiegel kijkt, moet er de reflectie van een briljante, gloedvolle gezicht terug op zoek naar jou. Na verloop van tijd huid de neiging om saai te wijten aan bepaalde factoren zoals leeftijd, het milieu of het gebrek aan onderhoud. Er behoeft niet fret, omdat er lotions die glans en helderheid terug naar uw huid kunnen herstellen.

Dagcrème

Na het reinigen van je gezicht in de ochtend, een dag moisturizer ter bescherming van de huid gedurende de dag van toepassing. Huid Inc magazine suggereert topische lotions met anti-oxidanten, die het gezicht een gloed samen met andere voordelen geven zoals toning en raffinage van rimpels. Kijk voor antioxidanten zoals retinoïden, ascorbinezuur en melkzuur. Samen met deze ingrediënten, vette huidtypes moeten op zoek naar een vochtinbrengende crème dat is olie-vrij. Gevoelige huidtypes moeten een label "hypoallergeen," om huidirritaties of acne te voorkomen gebruiken. Normaal, droog en combinatie typen nodig een lotion die hydratatie bescherming biedt.

Nachtcrème

Nacht crèmes zijn meestal dikker in consistentie dan dag crèmes. Nog belangrijker, zijn ze geformuleerd om herstellen en helderheid voor de huid terwijl u slaapt. De ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van een gezonde gloed zijn collageen, elastine en lipiden. Een liberale bedrag van toepassing op je gezicht te krijgen van de maximale effecten van de nachtcrème als u rusten. Bij het kiezen van een nachtcrème, moeten huidtypes richtsnoeren dezelfde dag crème.

Biologische Lotions

Lotions met natuurlijke ingrediënten zijn geschikt voor ieder huidtype en kunnen ook worden gebruikt om een gloed. Jeannette Graf, MD, assistent-professor in de dermatologie aan New York University Medical Center, merkt de plant gebaseerde moisturizers seep effectiever dan synthetische of kunstmatige producten in de huid. Plantaardige lotions bevatten natuurlijke oliën, boters en antioxidanten. Andere organische lotions hebben vruchtenextracten, die een sleutelrol spelen bij het ophelderen van de huid.

Oogcrème

Oog crèmes zijn ontworpen om doel specifieke zorgen van de oogcontour. Als er fijne lijntjes, wallen of donkere kringen zijn, kunnen de oogcontour en gezicht saaie voorkomen. Kijk voor crèmes met cafeïne voor de behandeling van de zwelling. Vitamine K bestrijdt donkere kringen. Een gel-achtige crème kan absorberen overtollige olie op vette huid. Droog, normaal en combinatie huidtypes moeten een lotion gebruiken met een zwoele textuur die het is erg vochtig, de oogcontour gehydrateerd te houden.


gerelateerde artikelen