Welke Camping Is in de buurt van de watervallen van Yosemite?

March 19

Welke Camping Is in de buurt van de watervallen van Yosemite?

Yosemite Falls, een van de hoogste watervallen in de wereld, is een gezicht dat je van de vele locaties in Noord-Californië Yosemite Nationaal Park (nps.gov/yose/index.htm zien kunt). De watervallen zijn toegankelijk voor allen, met een tour bus pull-off op het honk en een rolstoel toegankelijk lus aan de onderkant. U kunt krijgt een inspannende training wandelen van zeven mijl van steile switchbacks of klimmen meer dan 2.400 voeten naar de top van de watervallen. Hier vindt u een historische basis kamp in de buurt van de bodem van de watervallen waar kunt u uw klim plannen.

Historische kamp

Terug in de jaren 1940 toen mensen eerst begon oplopende klif gezichten met touwen, Yosemite van enorme granieten muren een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de sport van rotsklimmen. Camp 4 aan de voet van Yosemite Falls was meer dan een plek om te overnachten. Met de sport in de kinderschoenen en geen how-to boeken over het onderwerp was het kamp een belangrijke plaats voor het uitwisselen van informatie over techniek, routes en vistuig. Vandaag, is Camp 4 genoteerd op de National Register of Historic Places.

Campings

U kunt nog steeds de toonhoogte van uw tent op historische Camp 4. Hier vindt u tientallen walk-in Campings voor zes personen op elke site. Elke site is uitgerust met een vuurplaats met een gril en een picknicktafel. U kunt vul uw flessen water ter plaatse en flush toiletten vindt u op de camping. Als u een warme douche na een lange dag op de berg verlangen bent, moet u venture ongeveer 2,5 mijl aan Curry dorp of huishouden kamp. Camp 4 is het hele jaar door geopend en staat geen honden.

Krijgen van een camping

Camp 4 is gevuld de meeste nachten van de lente herfst. Met geen enkel voorbehoud beschikbaar, zult u moeten komen vroeg in de ochtend te wachten in de rij voor een ruimte. Tegen de tijd dat de ranger bij de kiosk bij 8:30 a.m. arriveert, een lijn zal al gevormd — en het wellicht meer mensen dan de camping op capaciteit kan bevatten. Campings worden toegewezen op basis van de per-persoon en elke persoon in uw partij moet fysiek aanwezig zijn om te krijgen een plek. Zes mensen zijn vereist op elke camping, dus kan je zelf een site met nieuwe kennissen te delen. Groepen van meer dan zes personen zal worden verdeeld tussen campings.

Seizoenen

Het water loopt over Yosemite Falls schommelt van seizoen en de hoeveelheid neerslag. De watervallen in het algemeen lopen vanaf November t/m juli, met de lente smelt zwelling afvoer over de watervallen in mei. Terwijl de camping en de paden het hele jaar door open zijn, vindt u dat het pad naar de bovenste valt moeilijk te stijgen als gevolg van sneeuw in de wintermaanden. Steile drop-offs nopen dat je verblijf op de trail. Juni t/m September brengen de warmste temperatuur in het park, met in de jaren 80 F dagen en nachten in de 50s-F. Dit zijn ook de maanden van de minste regenval, die worden kan goed voor wandelen of klimmen, maar niet zo goed als u wilt zien van de watervallen op meer dan een straaltje.


gerelateerde artikelen