Wat zijn de voordelen van Castilië-zeep?

April 24

Wat zijn de voordelen van Castilië-zeep?

Castilië-zeep is een natuurlijke vloeibare of vaste zeep gemaakt van plantaardige oliën. De eerste Castilië-zeep werden gemaakt met de lokale olijfolie en bevatte geen talg, of gesmolten dierlijke vetten, zoals de meeste hedendaagse zepen. Vandaag, Castilië-zeep verschijnt in vele winkels, vaak geparfumeerd met essentiële oliën, als een multifunctionele reinigingsmiddel.

Natuurlijke plantaardige ingrediënten

Castilië-zeep bevat uitsluitend plantaardige ingrediënten, vaak biologisch geproduceerd en gekapt met behulp van de beginselen van fair trade. Een merk van Castilië-zeep in de Verenigde Staten maakt gebruik van een mix van kokosnoot, olijf-, hennep en jojoba olie plus water en essentiële oliën voor geur.

Minimale milieu-Impact

Volgens de auteurs van "The Urban Homestead: uw gids naar Self-Sufficient Living in the hart van the City" bevat Castilië-zeep geen synthetische geurstoffen of detergentia die het evenwicht van het milieu verstoren kunnen als het binnenkomt de afvalwater stroom. Omdat de formule niet giftig is, hoeft de meeste mensen niet te dragen van rubberen handschoenen of zorgen over de irritatie van de huid tijdens het schoonmaken met zeep van Castilië. De zeep kan daarnaast ook worden verpakt in post-consumer gerecycled plastic flessen.

Schone Lathering

Castilië-zeep biedt een schone, pluizige schuim in zowel hard en zacht water. Kaliumhydroxide zet de olie in zeep en glycerine, waarvoor derhalve minder water voor een schuim dan traditionele vloeibare zeep. "Echt eenvoudig" tijdschrift suggereert met verdunde Castilië-zeep te wassen van uw auto voorruit, buitenkant en wieldoppen: de zachte, niet-schurend oplossing laat geen strepen.

Multifunctionele formule

Hoewel het meestal als een body wash, shampoo en zelfs tandpasta gebruikt wordt, pakt Castilië-zeep bijna elke schoonmaak taak in het huis. "De stedelijke Homestead" suggereert een eetlepel van Castilië-zeep toe te voegen aan een kwart van het water voor een all-natuurlijke, all-purpose reinigingsmiddel. De zeep snijdt door vuil in keukens, badkamers en andere harde oppervlakken. Een kwart-cup toegevoegd aan Wasserij reinigt kleding zonder agressieve reinigingsmiddelen.

Long-Lasting vloeistof

Castilië-zeep wordt vaak verkocht in geconcentreerde vorm, waardoor het economische alternatief voor zuinige gebruikers. Consumenten moeten Verdun de vloeistof voor gebruik volgens de aanwijzingen van het pakket.


gerelateerde artikelen