Spinazie-dieet

September 28

Spinazie-dieet

De spinazie-dieet is een eenvoudige benadering van een van de gezondste, voedselrijke voedingsmiddelen beschikbaar te nemen in uw dagelijkse maaltijd planning. Spinazie zit boordevol essentiële vitaminen die veel voordelen voor de gezondheid bieden. Diverse soorten spinazie helpen voorkomen dat uw dieet steeds alledaagse en eentonig. U kunt de spinazie ook toevoegen aan een verscheidenheid van gezonde maaltijden als bijgerecht.

Voeding

Spinazie is laag in calorieën en vol met vitamines en andere essentiële voeding. Gewoon een kopje, of 30 g, spinazie biedt u met vitaminen A en K, mangaan, folaat en magnesium. Er zijn slechts ongeveer 26 calorieën in 100 g spinazie, afhankelijk van hoe de spinazie is voorbereid. Andere belangrijke voedingsstoffen in spinazie bevatten de mineralen calcium en kalium, de vitaminen beta-caroteen, Luteïne en verschillende aminozuren--essentiële bouwstenen van eiwitten.

Verlies van het gewicht

Spinazie is een ideale voedsel te eten als u probeert om gewicht te verliezen omdat 1 kopje zo laag in calorieën, maar belangrijke voeding biedt. Spinazie heeft dubbel de vezel van andere groene bladgroenten, waarmee de bevordering van gewichtsverlies. Hoewel er geen specifieke richtsnoeren voor hoeveel spinazie moet je elke dag eten op een spinazie-dieet, consumeren van 2 tot en met 3 kopjes die per dag u ruime voeding zonder de calorieën biedt. Hoe en wanneer u uw dagelijkse porties van spinazie eten is volledig aan jou. U kunt eten de spinazie rauw, door zelf, het stoom of maken deel uit van een gezonde maaltijd.

Voordelen voor de gezondheid

Spinazie zit vol met anti-oxidanten die vrije radicalen doden. Zulks heeft gemaakte spinazie een favoriete voedsel voor artsen aan te bevelen aan patiënten betrokken over kanker. De meer dan een dozijn flavonoïde verbindingen waaruit de antioxidanten werken samen om het neutraliseren vrije radicalen, die verminderen het risico helpen kan van de ontwikkeling van bepaalde vormen van kanker. De magnesium en beta-caroteen combineren ter bevordering van de cardiovasculaire gezondheid. Magnesium regelt de bloeddruk niveaus, terwijl beta-caroteen belemmert de oxidatie van cholesterol--een proces dat tot hoge cholesterolniveaus leiden kan. Spinazie helpt ook vertragen het verouderingsproces door het bemoedigend verhoogde hersenfunctie.

Spinazie gebruikt

Er zijn drie fundamentele spinazie typen: savoy, flat en semi-savoy. De platte spinazie is meestal makkelijker te reinigen dan de krullend savoy blad spinazie. Spinazie allerlei zijn gemakkelijk in de dagelijkse maaltijden opgenomen als je merkt dat je verveling met het eten van spinazie op zijn eigen. Ervoor zorgen dat het voedsel dat je spinazie met koppelt ook een gezonde afwisseling niet tegen de voordelen van spinazie. Spinazie is ideaal voor diverse salades en omeletten kan worden toegevoegd. U kunt ook bovenaan uw broodjes met spinazie bladeren en hun spullen in uw veggie omslag. Donkerder groen-gekleurde spinazie verpakkingen meer voedingsstoffen dan de lichtere groene kleur.


gerelateerde artikelen