Wat zijn de voordelen van de P73 Oregano olie?

September 22

Wat zijn de voordelen van de P73 Oregano olie?

Overzicht

Oregano is een geslacht van de mint familie en heeft talrijke gezondheidsvoordelen. De olie van oregano gevonden bij lokale supermarkten is niet een ware vorm van oregano. Echte oregano groeit wild in specifieke omstandigheden in de mediterrane regio's. Wilde Oregano P73 staat voor polyfenol 73 procent en is een specifieke combinatie van verschillende hoogwaardige, wild en geneeskrachtige oreganos. P73 Oregano is een rijke bron aan natuurlijke vitaminen en mineralen. Het heeft uitstekende kiem-doden bevoegdheden en kan worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor vele aliments. Zoals altijd, overleg met uw arts voordat u eventuele kruiden huismiddeltjes.

Hoog gehalte aan vitaminen en mineralen

P73 olie van oregano is een rijk bron van allerlei vitaminen en mineralen. Volgens de Oregano Pro website, het is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, zoals chlorofyl, calcium, magnesium, fosfor, zink, borium, kalium, koper en mangaan. Het is een van de beste bronnen van natuurlijk voorkomende ijzer beschikbaar. Het bevat hogere vermogens van de antioxidant dan elke andere kruid bestudeerd tot nu toe. Het heeft bijna 50 keer meer anti-oxidant activiteit dan appels en 30 keer meer dan aardappelen. Het is met name geladen met vitamine C en beta-caroteen of vitamine A. P73 olie van Oregano is niet giftig en kan worden gebruikt intern en extern door zowel volwassenen en kinderen.

Germ-Killing bevoegdheden

De meest bekende voordeel van oregano P73 is haar bevoegdheden microbiële doden. Het heeft gezegevierd wanneer getest tegen een aantal micro-organismen en infecties. Het is superieur aan voorschriftgeneeskunde in zijn vermogen om te voorkomen dat de verspreiding of de groei van verschillende soorten bacteriën. De schimmel-gevechten eigenschappen kunnen schimmels bijna onmiddellijk te vernietigen. Olie van oregano kan ook fungeren als een conserveermiddel voedsel door verlenging van de houdbaarheid van de meeste voedingsmiddelen, waardoor het risico van voedselvergiftiging in vlees en pluimvee.

Natuurlijke remedie

Waar olie van oregano P73 presenteert veel spannende remedies voor allerlei ziekten. Het kan worden gebruikt als een gorgelen door een paar druppels toe te voegen aan een glas zout water of het toevoegen van een paar druppels aan uw tandenborstel. Dit is een natuurlijke remedie die met slechte adem en tand verval helpt. Het wordt ook gebruikt als een remedie voor oorpijn bij zowel volwassenen en kinderen. Er zijn veel bijkomende kwalen die kunnen worden verlicht met behulp van de P73 Oil of Oregano. Volgens Harvest Moon gezonde voedingsmiddelen, is waar oregano gebleken dat nuttig in de strijd tegen diarree, intestinale gas en problemen met de spijsvertering, evenals keelpijn en ademhalingsmoeilijkheden. Olie van oregano kan ook lokaal worden gebruikt voor huiduitslag, eczeem en andere huidproblemen.


gerelateerde artikelen