Gemeenschappelijke vitamine tekorten na een overlapping-BAND chirurgie

August 29

Laparoscopische gastric banding, is ook bekend als overlapping-BAND chirurgie, een bariatrische ingreep dat plaatsing van een verstelbare band rond de maag, waardoor effectief het gebied waar voedsel kan worden opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat patiënten minder te eten, maar het kan ook maken het moeilijker voor patiënten om genoeg vitaminen en mineralen.

Gemeenschappelijke tekortkomingen

De meeste patiënten worden verteld te nemen van een multivitamine elke dag na deze operatie. Als je minder maaltijden eet, kan het moeilijk te krijgen van de vitaminen en mineralen nodig om te houden van uw lichaam functioneert. U kan ook een ijzertekort te ontwikkelen, omdat veel ijzer-rijke voedingsmiddelen--met inbegrip van pluimvee, vlees en versterkte brood en granen--niet goed verdragen door overlapping-BAND ontvangers zijn, Lap-Band-chirurgie-Site wordt uitgelegd. Calcium tekortkomingen zijn een andere zorg voor deze patiënten.

Dieet

Eén manier om vitamine tekorten te voorkomen na deze operatie is een goed uitgebalanceerd dieet. Elke dag die je een tot twee porties vers fruit en twee tot drie porties verse groenten consumeren moet, zegt ObesityHelp.com, omdat deze voedingsmiddelen rijk aan vitaminen zijn. Je moet ook 2 kopjes nonfat melk of 1 oz. kaas dagelijks om calcium drinken. Versterkte brood en granen kunt ook belangrijke vitaminen en mineralen.

Supplementen

Zelfs met een zorgvuldige dieet, kan u moeite om alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt om te voorkomen dat tekortkomingen hebben. Na de ingreep helpt een multivitamine je bepaalde vitaminen, waaronder vitamine A en vitamine D, dat nodig is voor het absorberen van calcium, de Universiteit van Wisconsin zegt. Ook moet u wellicht te nemen 50mg van een B-complex vitaminesupplement evenals calciumsupplementen citraat of calciumcarbonaat.

Overwegingen

Kauwtabletten multivitamines zijn belangrijk na overlapping-BAND chirurgie, want als u geheel tabletten slikken, ze mogen worden ingediend in uw maag. Dit geldt ook voor calcium en ijzer supplementen, dus gebruik vloeibare of poedervorm supplementen indien mogelijk. Als ijzer tabletten worden gevangen in het spijsverteringskanaal, ze kunnen leiden tot irritatie en ontsteking. Bovendien, moeten ijzer en calcium supplementen worden genomen ten minste twee uur uit elkaar, Lap-Band-chirurgie-site.nl zegt, omdat calcium met de absorptie van ijzer interfereren kan.


gerelateerde artikelen