Wat spieren wordt gewerkt met hangende Leg Raises?

November 10

Wat spieren wordt gewerkt met hangende Leg Raises?

De hangende leg raise werkt verschillende spieren in je heupen en buik. Voor het uitvoeren van deze oefening, hangen aan een vaste pullup bar met je armen en benen uitgebreid. Met uw benen samen, contract uw buikspieren aan te spannen en til je knieën zo hoog mogelijk door uw wervelkolom oprollen en brengen uw schaambeen naar je borstbeen. Langzaam lager uw benen om terug te keren naar de beginpositie. Houd een halter tussen je voeten te verhogen de moeilijkheid van de oefening.

Iliopsoas

De iliopsoas is een samenstelling van twee spieren--de iliacus en de grote psoas. Deze spieren, ook bekend als de heup flexoren, zijn de prime movers voor het buigen van de dij en buigen van de romp. De iliopsoas is de primaire spier werkte tijdens een hangende leg raise.

Musculus rectus Femoris

De rectus femoris de is een van de vier spieren van de quadriceps en is de meest oppervlakkige spier in het midden van de voorste dij. Deze spier werkt met de iliopsoas aan de heupen flex tijdens een verhoging van het been. De rectus femoris ook kruist het kniegewricht en de andere spieren van de quadriceps helpt bij de uitbreiding van de knie.

Tensor Fascia Lata

De tensor fascia lata is een synergist van de iliopsoas en rectus femoris spieren tijdens flexie heup. De spier bevindt zich aan de laterale bovenbeen en is ingesloten tussen de lagen van bindweefsel fascia genoemd.

Abductoren

De adductoren zijn een groep van spieren gelegen aan de binnenste dijen en bestaan uit de adductor magnus, adductor longus en brevis adductor. Deze spieren samen met het werk van de pectineus aan de dijen samen ingedrukt te houden terwijl je je benen te verhogen.

Musculus rectus Abdominis

De rectus abdominis zijn de meest oppervlakkige en mediale spieren van de buik. De spieren flex en draaien van de lumbale regio van de wervelkolom, stabiliseren van het bekken tijdens het lopen en verhogen van de intra-abdominale druk. De rectus abdominis spieren niet tijdens een hangende been bezet zijn verhogen totdat je knieën hip niveau en je leven uw schaambeen naar je borstbeen boven.

Obliques

De interne en externe obliques wordt gewerkt tot op zekere hoogte zodra je knieën horizontale bereiken bij het uitvoeren van een verhoging van het been. Wanneer de obliques individueel werkt, helpen zij de spieren van de rug in de kofferbak rotatie en laterale flexie. U kunt daarom meer nadruk leggen op uw obliques door afwisselend het verhogen van je benen naar links en rechts tijdens een hangende leg raise in plaats van rechtstreeks naar de voorkant.

Secundaire spieren

De spieren van uw onderarmen, schouders en rug worden gebruikt om te begrijpen van de bar, ondersteuning van uw gewicht en stabiliseren van uw rug en schouder gewrichten, wanneer u hangende uitvoert leg raises.


gerelateerde artikelen