Wat zijn de voordelen van citroensap drinken in de ochtend?

October 12

Wat zijn de voordelen van citroensap drinken in de ochtend?

Citroensap drinken in de ochtend wordt gezegd dat u helpen gewicht te verliezen en je lichaam ontdoen van gifstoffen. Terwijl deze claims kunnen worden rekken de gezondheidsvoordelen van citroensap toe, biedt het SAP van citrusvruchten toe te voegen aan uw ochtend routine enkele voordelen, met inbegrip van preventie nierstenen, verbetering van uw voeding inname en helpen u omhoog uw wateropname. Raadpleeg uw arts om te bespreken hoe citroensap kan het verbeteren van uw gezondheid.

Risico van nierstenen

Niet afscheiden genoeg citroenzuur in uw urine verhoogt het risico van het ontwikkelen van nierstenen, volgens een rapport gepubliceerd in 2009 in "Beoordelingen in de urologie." Een studie van de 2008 gepubliceerd in "Urologische onderzoek" onderzocht de effecten van citroensap op citroenzuur uitscheiding in een kleine groep van mensen met hypocitraturic urine calcium stenen. De studie vond dat 3 ounces citroensap drinken, ongeveer 1/3 kopje per dag, was effectief te helpen elimineren van citroenzuur en kan dienen als een alternatieve vorm van therapie ter voorkoming van nierstenen.

Ochtend Antioxidant Boost

Citroensap drinken in de ochtend kan omhoog uw inname van vitamine C, een belangrijk antioxidant. Een 3-ounce portie citroensap bevat 34 mg vitamine C en slechts 20 calorieën. Mannen nodig 90 mg vitamine C per dag en vrouwen 75 mg. Als een antioxidant beschermt vitamine C uw DNA tegen schade door vrije radicalen, die helpen kan vertragen veroudering en lager uw risico op bepaalde ziekten zoals artritis, kanker en hart-en vaatziekten.

Boost wateropname

Water is een goede calorie-vrije keuze voor hydratatie, en vele Amerikanen kunnen niet drinken van genoeg, volgens een studie van de 2013 gepubliceerd in "BMC Public Health." Clemson coöperatie extensie raadt dat u elke dag beginnen met een glas water om te helpen op uw inname. Hebt u een harde tijd drinken gewoon water, kan citroensap voor smaak toe te voegen aan uw ochtend glas helpen.

Citroensap-, Detox- en gewichtsverlies

Ondanks de claims helpt citroensap toe te voegen aan uw ochtend routine niet u gewicht verliezen of detox uw lichaam, volgens diëtist Juliette Kellow. Om gewicht te verliezen, moet u het eten van minder calorieën dan je verbrandt. Er is geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van beweringen dat citroensap, of elk ander voedsel of drank, verbetert het vermogen van uw lichaam te elimineren van giftige stoffen, volgens KidsHealth.


gerelateerde artikelen