Natuurlijke kruiden & voedsel voor haargroei

October 23

Natuurlijke kruiden & voedsel voor haargroei

Haargroei is een zorg van velen, voor een verscheidenheid van redenen. Natuurlijke kruiden en levensmiddelen bevatten haren-bevorderende eigenschappen. De natuurlijke remedies zijn niet duur en hoeven niet een reis naar het kantoor van uw dokter. Uitvoering van deze holistische benaderingen kunt u krijgen van een gezonde haardos.

Keukenkruiden

Kies uit een verscheidenheid van ijzer-rijke natuurlijke kruiden om uw haargroei. Ijzer is een voedingsstof die haargroei en gezondheid bevordert, stelt de Mayo Clinic. Deze kruiden als specerijen op de markt gebracht en verkocht in uw lokale kruidenierswinkelopslag vinden. Veel specerijen vallen in deze categorie, volgens nutritiondata.com. Krijgt uw aandeel van ijzer door het drinken van een kruiden thee gemaakt van het kruid. Of, consumeren van het kruid in supplement vorm. Het kruid toe te voegen aan je eten biedt een ander alternatief. Voorbereiding van een pasta van het kruid als een actuele toepassing kan ook beroep op u, bestuurlijk allhairstyleshaircuts.com.

Van de kruiden en specerijen beschikbaar bevat tijm de grootste hoeveelheid ijzer, volgens nutritiondata.com. Een portie één-eetlepel tijm van de grond zal u voorzien van 5 g van het haar-gezonde voedingsstoffen. Dit dienende grootte bevat 29 procent van uw dagelijkse voeding toewijzing van ijzer. Andere iron-rich keukenkruiden kunt u kiezen uit omvatten laurier, peterselie, munt, Marjolein, komijn zaad, oregano, basilicum, koriander bladeren, onkruid Dille, selderij zaad, Dragon, rozemarijn, salie en kerriepoeder. De etherische oliën van tijm en rozemarijn kan worden gebruikt als een massage van de hoofdhuid, volgens naturalhairgrowthherbs.com en holisticonline.com.

Peulvruchten

Je haar hoofdcomponent is eiwit, verklaart de Mayo Clinic. Door het eten van een goed uitgebalanceerd dieet dat juiste hoeveelheden eiwit bevat, kunt u uw haar groeien. Krijg uw proteïne door het eten van plantaardige bronnen naast dierlijke eiwitten. Peulvruchten zijn rijk aan eiwit, plantaardige bronnen. Peulvruchten vallen binnen het gezin bean en bruine bonen, spliterwten, linzen, bonen van de Marine, garbanzos (die worden ook wel genoemd de kikkererwten) en sojabonen bevatten. Sojabonen bevatten de rijkste hoeveelheden eiwit, Staten nutritiondata.com. Start uw haargroei te verbeteren door het eten van voedingsmiddelen gemaakt van soja, zoals sojamelk, tempeh, miso, tofu en soja gebaseerde vegetarische gerechten. Soja eiwit isolaat bevat de grootste hoeveelheid eiwit, Staten nutritiondata.com. Een een-ounce portie grootte van de poedervorm isolaat krijgt u 23 g eiwit. Snacking op Sojanoten, ook wel bekend als geroosterde sojabonen, is een andere manier voor u om uw soja-eiwit.

Vlees

Kies uit een verscheidenheid van dier gebaseerde bronnen om uw proteïne. Vlees bevatten rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees en orgel vlees. Orgaanvlees bevatten nieren, lever, longen, milt, maag en hart. Andere eiwitrijke voedingsmiddelen die binnen de categorie vlees vallen zijn vis, zuivel voedingsmiddelen, eiwit en schaal-en schelpdieren, plus de donker en wit vlees van pluimvee. Snack op sommige gebakken varkensvlees skins om te helpen uw haar groeien. Een ounce van gewone varkensvlees skins bevat 17 g eiwit. Deze dezelfde portie grootte levert u met 34 procent van uw dagelijkse aanbevolen eiwitten-toewijzing, volgens nutritiondata.com.


gerelateerde artikelen