De loopband maakt de Top van mijn voeten pijn

June 8

De loopband maakt de Top van mijn voeten pijn

Pijn aan de bovenkant van je voeten uit met behulp van een loopband kan worden ondraaglijk, waardoor uw sportieve prestaties en je ervan weerhoudt voortzetting van uw training. Pijn kan worden veroorzaakt door vele voorwaarden, opleiding fouten en milieufactoren.

Welke oorzaken pijn?

U kunt genieten van pijn op de bovenkant van de voeten van het lopen op een loopband als je draagt schoenen die te strak zijn doorspekt of druk uit te oefenen op de bovenkant van je voeten. Oneigenlijke-montage sokken kunnen bos omhoog bij de bovenkant van de voet en veroorzaken pijn of een uitgebreide bot genaamd de uitloper van een bot. Bovendien, kunnen overdreven met behulp van een loopband en mogen zij geen pauzes als u ze nodig hebt stress de spieren, pezen en ligamenten in je voeten, wat resulteert in pijn. Extensor tendinitis, waar de pezen op de bovenkant van de voet worden ontstoken, kan ontwikkelen van de repetitieve bewegingen van het lopen op een loopband.

Behandelingsopties

Draag schoenen die speciaal zijn ontworpen voor hardlopen en ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn geregen. De intensiteit van uw training op de loopband in plaats van op volle kracht en intensiteit beginnen geleidelijk te verhogen. Neem een pauze en rust je voeten als je begint te voet pijn ervaren. Als u een uitloper van het bot ontwikkelt, schuimrubber in een donut-vorm gesneden en lijm deze aan de tong van je schoen, zodat uw schoen zal druk niet op tegen de spur.

Zelfzorg

Om te verhinderen dat pijn aan de bovenkant van je voeten terugkerende, massage en strek de bovenkant van je voeten voor en na uw joggen op de loopband. Probeer een bal heen en weer onder de onderkant van je voet naar flex het rollen. Verwijder uw loopschoenen, zodra u klaar bent met uw training en blote voeten zoveel mogelijk rondlopen bij de opbouw van de kracht in je voeten.

Neem een pauze

Als lopen op blijft de loopband maken van de top van je voeten pijn, overschakelen naar een andere activiteit voorlopig. Breng wat tijd leren van yoga houdingen die zal rekken en versterken van uw voeten. Stoel vormen op uw tenen in plaats van de onderkant van je voeten op de vloer.


gerelateerde artikelen