Hoe te rijden een fiets met geen remmen

June 19

Hoe te rijden een fiets met geen remmen

Velodrome racers meestal laat de remmen uit hun fietsen te maken van de cyclus meer lichtgewicht. Als uw fiets geen remmen heeft, niet de fout van het beoefenen van uw techniek op een drukke stad, straat of een volledige track maken. In plaats daarvan, gebruik een velodrome track als het lege waarmee u kunt leren van de touwen veilig is. Besturing van de fiets gelijk zullen zijn aan wat u gewend bent, maar trappen en stoppen zijn een beetje anders dan een typische freewheel fiets.

Stap 1

De hoogte van uw stoel zodanig aanpassen dat tenminste één voet de grond raken kan als je op het zadel zit. U zou kunnen verhogen uw stoel een beetje hoger later, maar voor nu wilt u toegang hebben tot de grond. Als uw fiets pedaal kooien of clip-in pedalen heeft, flip-over het pedaal zodat u de niet-clip-kant. Als u aan het leren bent, wilt u niet uw voeten vast te zitten in de pedalen.

Stap 2

Plaats van de pedalen in de positie die je wilt dat ze door op te staan naast de fiets, iets omhoog te trekken op het frame om het achterwiel van de grond, en drukt u op de dichtstbijzijnde pedaal vooruit naar de gewenste positie met behulp van uw binnenkant voet. Dan stap op de fiets en plaats je handen op het stuur.

Stap 3

Op de stoel zitten, plaats je voeten op de pedalen en beginnen langzaam te trappen. Als u vertragen wilt, pedaal langzamer. Uw fiets in de keten moet in beweging alle de tijd, dus je kunt gewoon niet trappen stoppen als je met een standaard kunt "vrijloop" fiets.

Stap 4

Praktijk "overslaan," een methode om te stoppen door het verhogen van je lichaam uit het zadel, terwijl tegelijkertijd de pedalen zo verplaatsen dat ze zowel horizontaal ten opzichte van de grond. Als de pedalen horizontaal van elkaar, op de voorwaartse pedaal optrekken en druk naar beneden op de voorwaartse, genaamd een "kick," waardoor het achterwiel om te stoppen met bewegen. Na het eerste overslaan, kunt u de pedalen om weer verder te gaan en terug naar de horizontale positie, zodat kunt u een tweede overslaan. Afhankelijk van uw snelheid wellicht u doe dit meerdere keren te vertragen genoeg om te stoppen. Aangezien een vaste-gear bike de keten de hele tijd in beweging zijn moet, waardoor de keten gaan achteruit zorgt ervoor dat de wielen te gaan achteruit.

Stap 5

Praktijk "slippen," een andere methode stoppen. Wanneer de pedalen horizontale zijn, opstaan en stoten van de fiets aan de ene kant, waardoor de band op de pallet en de fiets te vertragen. Laat de fiets aan de pallet zo lang als comfortabel is voor u, en plaats dan de lagere voet tot stop de fiets. Deze methode kan is moeilijker op de fiets en pijnlijk zijn op je knieën, dus gebruik het alleen wanneer je moet stoppen abrupt.

Waarschuwingen

  • Fietsen zonder ten minste één rem op openbare wegen is een gevaarlijke en illegale in vele steden en Staten.
  • Draag altijd een helm van de fiets bij fietsen en Vermijd het dragen van losse kleding of ongebonden schoenveters die raken in de keten van uw fiets verstrikt kunnen.

Tips

  • Draag schoenen die greep van de pedalen zonder uitglijden, zoals de controle van de snelheid van de meeste wordt gedaan met de voeten op de pedalen.
  • Draag handschoenen als u wilt dat de beste greep van het stuur.

Wat die u nodig hebt

  • Fiets helm

gerelateerde artikelen