Gezonde stoofschotels voor kinderen

August 2

Gezonde stoofschotels voor kinderen

Voeding van kinderen kunnen soms een frustrerende en overweldigende taak. Kinderen hebben vaak duidelijke ideeën over wat ze wel en niet zal eten, die kunnen maken het uitdagend voor je voor te bereiden van een maaltijd die het hele gezin zal genieten. Stoofschotels zijn een manier om gezonde maaltijden te bereiden, omdat zij toestaan dat u aan het toevoegen van ingrediënten die uw kinderen bereid zijn te eten. Beatrice Ojakangas en Susie Cushner merk in hun boek, "The Best Casserole Cookbook Ever," dat er vele opties voor het voorbereiden van voedzaam en kindvriendelijke stoofschotels.

Bean en hotdog Casserole over bruine rijst

Bonen en rijst zijn twee voedingsmiddelen die veel kinderen genieten en kunnen worden gecombineerd om te maken van een voedzame braadpan. Ojakangas en Cushner suggereren toevoegen van hotdogs, omdat de meeste kinderen zijn bereid om ze te eten, en zij eiwit aan de maaltijd toevoegen zullen. Kijk voor vetarme hotdogs gemaakt met rundvlees of Turkije te houden van de inhoud van het verzadigd vet laag. Sommige merken verkopen ook nitriet - en nitraat-free hotdogs, die de hoeveelheid natrium in de maaltijd verminderen zal. Combineren lage-zout gebakken bonen en gesneden hotdogs in een braadpan schotel. Voeg ui, ketchup en mosterd. Bak op 325 graden Fahrenheit tot heet. Lepel over gekookte bruine rijst en serveer warm.

Gebakken Noodle Casserole met groenten

Volkoren noedels zijn een jong geitje ogend wandapparaat voedsel dat kan worden bereid met veel voedzame ingrediënten. Ojakangas en Cusher suggereren met behulp van gekookte noedels als de basis voor een gezonde braadpan. Spray een braadpan schotel met niet-stick cooking spray en gekookte noedels toe te voegen. Besprenkel met olijfolie en gooien om te combineren. Toevoegen van uw kind favoriete groenten, zoals wortelen, erwtjes of groene boontjes. Zoutarm ham of geraspte wit vlees kip zijn extra toevoegen-ins. Beat twee eieren met drie kopjes warm afgeroomde melk en giet over de noedels. Bak op 325 graden Fahrenheit voor ongeveer 30 minuten, of totdat de eieren zijn gekookt door.

Italiaanse Noodle Casserole

Tomatensaus, groenten en pasta vullen elkaar goed in een braadpan recept. Leslie L. Cooper en Robert K. Cooper suggereren deze types van ingrediënten in hun boek, "Low-Fat Living Cookbook: 250 Easy, groot-proeft recepten," als voedzaam voor het hele gezin. Combineren van gekookte pasta, zoals ziti of elleboog, skim ricotta kaas, magere melk en verse kruiden, zoals oregano of basilicum. Voeg verlaagd vet provolone en Parmezaanse kaas en roer om te combineren. Voeg zoutarm tomatensaus en strooi er Parmezaanse kaas bovenop. Bak gedurende 30 minuten bij 375 graden Fahrenheit.

Taco Casserole

Veel kinderen genieten van de smaak van taco's en soortgelijke ingrediënten kunt u maken van een braadpan die is verpakt met voedingsstoffen. Bruin, mager rundergehakt met een gesnipperde ui gaar door. Ondertussen, spray een braadpan schotel met niet-stick cooking spray en voeg een blikje zoutarm zwarte bonen. Tomatensalsa en een pakje verminderde natrium taco kruiden toevoegen. Beweeg om te combineren. Voeg het rundergehakt en top met magere melk geraspte cheddarkaas. Bakken op 350 graden Fahrenheit, totdat de kaas gesmolten en Champagne is. Serveren gegarneerd met gehakte tomaten, geraspte sla, schijfjes avocado en gebakken tortilla chips.


gerelateerde artikelen