De tiener jongens helpen met sociaal gedrag

July 23

De tiener jongens helpen met sociaal gedrag

Zoals uw zoon adolescentie binnenkomt, zou kunnen u opmerken dat hij probeert te vinden zijn identiteit en denken in nieuwe manieren. Terwijl hij zijn persoonlijkheidskenmerken ontwikkelt, komt veel van de invloed in zijn leven van een sociale omgeving, of het nu via vrienden op school of op een nieuwe baan. Veel van het stimuleren van uw tiener om sociaal zal betrekken stap terug en manipulatiefouten te weten te komen als zichzelf, maar er zijn enkele stappen die u nemen kunt om hem te helpen met zijn sociale leven en ontwikkeling.

Vriendschappen

Tijdens de tienerjaren leert uw zoon relaties tot stand brengen en het delen van intimiteit met zijn collega's, die in minder tijd doorgebracht met familie resulteren kan. Het is normaal voor hem te scheiden zich van zijn ouders en zich onderdompelen in zijn peer-groep om te zoeken naar zijn eigen identiteit. Tijdens de fasen van de puberteit, kan zijn peer-groep ook romantisch belangen bevatten. Volgens de Universiteit van Florida Instituut voor voedsel en landbouw wetenschappen uitbreiding, zijn zijn vriendschappen meer gebaseerd op loyaliteit tijdens de tienerjaren in tegenstelling tot vriendschappen op basis van wederzijdse belangen in de kindertijd. U kunt helpen uw tiener sociaal ontwikkelen met zijn collega's door aan te moedigen hem om tijd doorbrengen met vrienden en accepteren dat er minder tijd besteed thuis normaal voor zijn leeftijd is.

Communicatie

De Universiteit van Florida Instituut voor voedsel en landbouw wetenschappen uitbreiding geeft aan dat terwijl uw kind op zijn ouders als zijn belangrijkste pas steun rond de zevende klas leunen zal, tijdens de tienerjaren hij overgangen naar leunend op zijn collega's als een gelijke vorm van ondersteuning. Het is ook gebruikelijk om op te merken dat uw tiener butts hoofden met u vaak terwijl hij probeert te krijgen zijn eigen onafhankelijkheid. U kunt dit belangrijke onderdeel van sociale ontwikkeling stimuleren door het verstrekken van steun en geduld wanneer hij het vraagt, en de communicatielijnen open te houden in uw huis. Hoewel uw tiener meer tijd met vrienden, of meer tijd alleen besteedt, moet hij nog zijn ouders terwijl het leren sociaal onafhankelijk te worden.

Grenzen

Terwijl het is normaal dat uw tiener aan te vechten van autoriteit, is hij ook in het midden van een stadium waar hij zijn moraal vormt. Tot de oprichting van solide moraal zal een belangrijk onderdeel van zijn sociale betrekkingen in de rest van zijn leven, dus praten met hem vaak over het verschil tussen goed en kwaad. Stel grenzen en grenzen in uw huis om grote conflicten verminderen en hem herinneren aan het belang van gezagsdragers.

Aanbevelingen

Sinds uw tiener is snel ontwikkelt zijn sociale vaardigheden en vormen zijn peer-groep, die u kunt opmerken dat de plotselinge veranderingen minder dan bemoedigend zijn. Betrapt in de verkeerde sociale menigte of gewoon overweldigd door alle veranderingen in zijn leven kan leiden tot hem om te handelen uit of emotioneel lijden. Praat met zijn arts als u merkt dat uw tiener slaapproblemen heeft, ervaringen van een drastische persoonlijkheid veranderen, school .springt, dreigt te berokkenen zichzelf en tekenen van drugsgebruik toont.


gerelateerde artikelen