Natuurlijke alternatieven voor Lamictal

June 12

Lamictal, of lamotrigine, is een anti-beslagleggingsmedicijn. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van epilepsie, voor onderhoud behandeling van bipolaire wanorde en voor de behandeling van stemming labiliteit, woede en zelf schadelijk gedrag persoonlijkheidsstoornissen is gekoppeld. Als gebruikt voor de behandeling van aanvallen, het kan niet worden vervangen door natuurlijke methoden, en als het moet worden gestopt, moet het worden vervangen door de behandelende arts met een andere anti-epileptisch drug. Bipolaire wanorde kan ook eisen dat lopende behandeling met medicijnen, maar als het gaat om minder ernstige stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen, alternatieven voor medicatie zijn beschikbaar

Psychodynamische psychotherapie

Psychotherapie is de primaire behandeling voor persoonlijkheidsstoornissen. Psychodynamische Psychotherapie is bewezen effectief in het helpen van mensen die het maken van lange termijn veranderingen in hun leven, zoals blijkt uit een artikel gepubliceerd in "Amerikaans psycholoog" in 2010. Psychodynamics Psychotherapie is een langdurig proces dat uit regelmatige bijeenkomsten, meestal twee keer per week bestaat, waarin de patiënt met de therapeut verkent zowel hun verleden en hun innerlijk leven, alles om beter omgaan met het heden. Het belangrijkste is om te vormen van een veilige vertrouwende relatie met de therapeut, binnen welke genezing kan optreden.

Dialectische gedragstherapie

Een andere vorm van therapie die wordt beschouwd als effectieve voor Borderline persoonlijkheidsstoornis is dialectische gedragstherapie of DBT. Dit type van therapie omvat technieken uit Zen, zoals mindfulness, samen met cognitieve technieken zoals aandacht te besteden aan destructieve gedachtepatronen. Mindfulness technieken, helpt of gebruikt als onderdeel van DBT of op hun eigen, de patiënt geconfronteerd leven met meer gelijkmoedigheid en verminderen de ingesteldheid tot zelfdestructief gedrag.

Oefening

Oefening kan helpen stress te verminderen, afnemen van woede en helpen de patiënt voelen beter over zichzelf. Een effectieve oefeningsregime moet volgen de aanbevelingen van de AHA, zoals geciteerd door de American College of Sports Medicine, waaronder doen aërobe activiteit 30 minuten per dag, vijf keer per week. Het toevoegen van krachttraining, evenals meer intensieve en gevarieerde vormen van lichaamsbeweging, kan de patiënt helpen verplaatsen zijn aandacht af van zijn interne leven. "Stress" energie kan worden omgezet tot op zekere hoogte in gezonde vigor.


gerelateerde artikelen