Hoe de berekening van de calorieën in zelfgemaakte gerechten

March 19

Hoe de berekening van de calorieën in zelfgemaakte gerechten

Zelfgemaakte maaltijden zijn vaak de lekkerste en gezondste opties terwijl op een dieet. Hoewel zelfgemaakte voedingsmiddelen hebben geen voeding etiketten om te helpen bij calorie tellen, het bepalen van de calorie-inhoud in uw favoriete zelfgemaakte gerechten duurt slechts een paar minuten. "Hedendaagse voeding" suggereert het compileren van de voedingswaarde-informatie van uw zelfgemaakte gerechten in een recept houder of bindmiddel voor snelle, gemakkelijke toegang zelf om tijd te besparen in de toekomst.

Stap 1

Noteer alle ingrediënten van de zelfgemaakte schotel. Het bedrag van elk afzonderlijk ingrediënt opnemen. Bijvoorbeeld, als u spaghetti met saus van vlees maakten, kan uw lijst bevatten 6 kopjes spaghetti, 12 ounces tomatensaus en 1 pond grond kalkoenfilet.

Stap 2

De calorie-inhoud van elk van de ingrediënten in uw zelfgemaakte schotel opzoeken. Bijvoorbeeld, volgens USDA nationale Nutrient Database voor Standard Reference, 6 kopjes spaghetti, 12 ounces tomaat heb saus en 1 pond grond kalkoenfilet 1,319 calorieën, 88 calorieën en 681 calorieën respectievelijk.

Stap 3

De calorieën van alle ingrediënten bij elkaar optelt. Bijvoorbeeld hebben 6 kopjes spaghetti, 12 ounces tomatensaus en 1 pond grond kalkoenfilet een totaal van 2088 calorieën.

Stap 4

Het totaalaantal calorieën van uw zelfgemaakte schotel deelt door het aantal porties om te bepalen van de hoeveelheid calorieën in elke portie. Bijvoorbeeld, als uw schotel spaghetti zes mensen dient, verdeel 2088 calorieën door zes, om te komen tot het product van 348 calorieën per portie.


gerelateerde artikelen