Ideeën voor liedjes voor Benjamins uit te voeren in een talentenjacht

February 28

Vele preteens zijn bezig met hun sociale allianties en wens een goede indruk te maken op hun peers tijdens sociale evenementen zoals talent shows. Snel, hebben uptempo nummers meer kans om publiek uit hun zetels, terwijl ballades artiesten een kans geven te demonstreren hun vocale vaardigheden. Populaire liedjes die het publiek vertrouwd is met zingen verhoogt de kansen van het aangaan van de menigte.

Pop Songs

Popmuziek is een hit voor kinderen van alle leeftijden. Carly Rae Jepsen "Call Me Maybe" is een vrolijke selectie die jongeren meezingen tot het einde van de voorstelling zal hebben. "As Long As You Love Me" door Justin Bieber is een andere optie van de populaire muziek met zang dat mild uitdagend zijn. Demi Lovato van "Geef je hart een pauze" zal worden een hit, terwijl zangers Gnarls Barkley van "Crazy" geeft de mogelijkheid om echt creatief te zijn op het podium.

Rock 'n' Roll

Rock 'n' roll kunt een zanger veel creatieve zaad erin een optreden. "Try" door Pink is een gepassioneerd ensemble uitdagingen die een zangeres van het vermogen om te zingen en houden van een publiek vermaakt. Journey's "Don't Stop Believing" is een grote hit uit de jaren 1980 dat studenten en docenten luchtgitaar spelen tijdens de voorstelling zal hebben. Nickelback de "Rockstar" heeft leuke teksten die kunnen een prestaties verbeteren, terwijl Coldplay's "Klokken" mogelijk een zanger maakt om een mellow nog boeiende vibe aan de talentenjacht.

Oldies maar Goodies

Sommige liedjes de tand des tijds hebben doorstaan en blijven publiek van alle leeftijden bezig houden. "ABC" door de Jackson 5 is een onderhoudend lied dat zal hebben een publiek zingen en dansen. R. Kelly's "I Believe I Can Fly" kunnen worden gereserveerd voor een school afstuderen klasse, maar als niet, het is zeker haalbaar. "Hey Ya!" door Outkast, terwijl niet een oudje zoals sommige van de andere selecties, is een goodie die charmeert vaak publiek.

Film en TV Theme Songs

Liedjes uit de populaire films en TV-shows zijn ook de moeite waard muzikale mogelijkheden voor talentenjacht voorstellingen. De volledige versie van "Uitzonderlijke" door China McClain, van Disney's TV-show "Ant Farm," is een uptempo selectie die zal inspireren en motiveren van een publiek. "A Whole New World" uit Disney's "Aladdin," is een andere klassieke deuntje dat meeste zult genieten. Hits uit de "High School Musical" trilogie, zoals "Alle For One" of "We 're All In This Together," vindt u aanvullende suggesties die de prestaties van een talentenjacht een succes kunnen maken.


gerelateerde artikelen