Preschool Health Education Games & activiteiten

December 20

Preschool Health Education Games & activiteiten

Overzicht

Preschool kinderen verwerven veel kennis door middel van spelen. Spelletjes en activiteiten zijn nuttig leermiddelen voor het verstrekken van de Stichting van een levensduur van gezondheid en voeding onderwijs. Voorschoolse leerkrachten en ouders zowel kunt een scala aan spelletjes en activiteiten ter versterking van gezond eten, het belang van lichaamsbeweging, anatomie en andere gezondheidsonderwerpen.

Anatomie

Het spel "Simon Says" kan worden aangepast aan een anatomie gebaseerd leren activiteit. Dit spel helpt studenten identificeren van delen van het lichaam en helpt versterken luistervaardigheden. Hierdoor kunnen ook kinderen te identificeren bij benadering inwendige organen, zoals "uw hart raken" of "raak je longen," en kennis van anatomisch correcte termen als maag in plaats van de buik te krijgen.

Hygiƫne en ziektepreventie

Papier plaat en bouw papier ambachtelijke projecten met niezen en hoesten gezichten helpen leren kinderen het belang voor de dekking van hun neus en mond, wanneer ze ziek. Dit project leert kinderen enkele van de manieren die ziekten liggen verspreid van persoon tot persoon en tegelijkertijd de verbetering van hun woordenschat over hoe hun eigen lichaam voelen. Dit project kan worden gecombineerd met een les in de hand wassen en hoe de hand wassen voorkomt ziekte.

Voeding

Posters en grafieken waarin gezonde voeding en ongezonde voedingsmiddelen zijn goed visueel leren hulpmiddelen die u met peuters maken kunt. Kinderen kunnen vergelijken hun eigen maaltijden en snacks aan de beelden die ze op elke grafiek om te helpen bij het opbouwen van een basis voor toekomstige gezonde voedingskeuzes hebt geplaatst.

Fysieke activiteit

Een fysieke activiteit belonen grafiek leert kinderen welke 60 minuten voor de geplande lichaamsbeweging per dag voelt--het bedrag van de oefening de kidshealth.org aanbevolen is een nuttig leermiddel voor ouders die beiden willen uitleggen wat telt als lichamelijke activiteit en beloning kinderen die hun activiteiten te voltooien. Deze activiteit leert ook kinderen dat fysieke activiteit en fin hand in hand gaan, en dat stuk een waardevolle manier is om gezond.


gerelateerde artikelen