Kruiden-oplossing voor een blaasontsteking

July 31

Kruiden-oplossing voor een blaasontsteking

De urine landstreekbesmettingen zijn gemeenschappelijkst in de lagere urinewegen, waar zich de blaas bevindt. Ze optreden wanneer bacteriën binnenkomt de urethra en veelvouden in de blaas. De symptomen omvatten een drang om te plassen, branden tijdens het urineren en het passeren van de kleine en frequente hoeveelheden urine. Blaasontsteking vaak vergezeld gaan van bekken druk, lagere buikpijn en een lage koorts. Hoewel het mogelijk is om blaasinfecties met antibiotica te behandelen is, kunt u ook proberen natuurlijk behandeling van de infectie.

Stap 1

Drink kruidenthee. Kruiden gevonden in natuurlijke voedingopslag zoals reishi paddestoel, melkdistel, relora, goldenseal wortel en buchu bevatten anti-oxidanten die bijdragen tot de versterking van het lichaam systemen. Steile 1 theelepel kruiden per kop water gedurende 5 tot 10 minuten en 2 tot 4 kopjes thee per dag drinken.

Stap 2

Drink cranberry sap. Een studie van de 2009 door het departement van experimentele en klinische farmacologie aan de Universiteit van Minnesota vond dat toen cranberry is genomen bij het begin van een blaasontsteking, het mogelijk bacteriën weerhouden verbonden zijn aan de muur van de blaas. 3 tot en met 6 ounces ongezoete cranberry sap per dag drinken.

Stap 3

Uva-ursi nemen. Dit kruid kan worden gevonden op gezondheid voedingswinkels in capsule en geplette blad vormen. De Universiteit van Maryland Medical Center staat dat Indianen uva-ursi voor blaasontsteking gebruikt vanwege de antibacteriële eigenschappen en het vermogen om ontsteking te verminderen. Neem 2 tot 4 gram van uva-ursi capsules een dag of weken 3 gram gedroogde bladeren in 5 ounces water voor 12 uur. Drink de thee 2 tot 4 maal per dag.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts als u niet succesvol behandelen uw blaas infectie met kruidengeneesmiddelen. Hij kan het voorschrijven van antibiotica om de infectie te behandelen en te voorkomen dat het zich verspreiden naar uw nieren.
  • Als uw infectie vergezeld gaat van een hoge koorts, schudden, koude rillingen, zie braken of pijn in de bovenrug en de zijkanten, uw arts onmiddellijk. Deze symptomen kunnen duiden dat de infectie heeft zich verspreid naar uw nieren.
  • Uva-ursi moet niet worden genomen door kinderen of zwangere vrouwen. Neem het niet langer dan 4 dagen in een tijd, omdat het leverschade veroorzaken kan als het te lang geduurd.

Tips

  • Drink water regelmatig gedurende de dag naast het gebruik van kruidengeneesmiddelen. Dit zal u helpen om vaak plassen en spoelen de bacteriën uit uw urinewegen en blaas.

Wat die u nodig hebt

  • 1 theelepel kruiden
  • 1 kopje water
  • Cranberry sap
  • Uva-ursi

gerelateerde artikelen