How to Set Up een Polar horloge met een hart-tarief limiet

May 2

Trainingsintensiteit kan op verschillende manieren worden gemeten. De Borgschaal of ratings van waargenomen inspanning, maatregelen oefening intensiteit met een subjectief bereik van zes tot en met 20. Een nauwkeuriger meetmethode is hartslag. De American College of Sports Medicine raadt werken tussen 50 tot 85 procent van je maximale hartslag. Degenen die fysiek inactief zijn geweest moet beginnen aan de onderkant en de intensiteit toenemen in de tijd. Een Polar-hartslagmeter kunt u een hart-tarief limiet tijdens uw training om ervoor te zorgen dat u verblijf in een bepaalde hartslagzone.

Stap 1

Druk op beide de omhoog of omlaag pijlknop op uw Polar-hartslagmeter. Dit brengt u naar het hoofdmenu.

Stap 2

Selecteer "Settings" en maak uw keuze door op de "Start"-knop te drukken. Dit is meestal de grote knop op het gezicht van uw Polar monitor.

Stap 3

Met de omhoog en omlaag pijl-toetsen om te markeren "Oefening" en druk op de knop "Start".

Stap 4

Kies een van de vijf opties, met uitzondering van "Free." De oefening menu bevat vijf trainingsmogelijkheden. U kunt hartslag limieten in de "Basic," "Interval," "Ownzone" of "Add New" optie menu's instellen.

Stap 5

Ga naar "HR Zone 1' met behulp van de up of down pijltoetsen. Druk op "Start" om uw te kiezen.

Stap 6

Stel uw hart-tarief door uw gebruik van de optie te markeren of omlaag pijltoetsen. Druk op de "Start" knop om uw plaatsen te bewaren.

Stap 7

Luister naar en observeren uw Polar monitor om te weten of u uw hart-tarief limiet hebt overschreden. Wanneer u uit te werken, zal de monitor Polar een alarmbel en bieden een visuele waarschuwing als u overschrijdt de limiet die u instelt.


gerelateerde artikelen