Is cel-Tech Creatine veilig?

November 19

Volgens haar website, spier-Tech is in 1995 opgericht en is de nr. 1 de verkoop van supplement bedrijf gebaseerd op de cumulatieve groothandel dollar in 2006. Misschien wel het bekendste product tot nu toe geweest het supplement Cell-Tech. Sommige critici betwijfelen de veiligheid van cel-Tech. raadplegen met uw arts alvorens eventuele supplementen te gebruiken.

Cell-Tech

Cell-Tech is een product op basis van creatine. Het bevat een combinatie van creatine, dextrose en aminozuren. Het bevat ook veel vitaminen en mineralen, met inbegrip van vitamine C, calcium, ijzer, magnesium, natrium en kalium. Gebaseerd op het etiket, hebben geen ingrediënten vermeld geacht onveilig voor menselijke consumptie.

Belangrijkste ingrediënten

Het grootste ingrediënt in cel-Tech volumepercentage is dextrose. Het bevat per aanbevolen portie, 75 g dextrose of glucose. "Geneeskunde en wetenschap in de sport- en bewegingsactiviteiten" geproduceerd een studie die verklaard dat creatine wordt beter geabsorbeerd door het lichaam als geconsumeerd met dextrose. De tweede grootste ingrediënt volumepercentage is een combinatie van creatine producten. Per aanbevolen portie bevat Cell-Tech 10 gram creatine. Creatine helpt in spierkracht en herstel tussen de sets.

Kleine ingrediënten

Cell-Tech bevat ook een verscheidenheid aan aminozuren die bij het herstel en groei helpen. Het meest opvallend, het bevat de drie vertakte-keten aminozuren: leucine, isoleucine en valine. Onderzoekers op Karolinska Instituut gepresenteerd bewijs dat BCAAs spieropbouw gevolgen voor spierweefsel hebben. Cell-Tech bevat ook Alfa liponzuur. Deze voedingsstof is aangetoond dat het verhogen van de insulinegevoeligheid. Dit betekent dat insuline moet zitten kundig voor het leveren van voedingsstoffen naar de cellen gemakkelijker.

Conclusies

Er zijn geen ingrediënten vermeld op het etiket van de Cell-Tech dat het onveilig voor menselijke consumptie zou achten. Het kan zijn in het beste belang voor de meeste gebruikers gebruiken de helft van de aanbevolen portie Cell-Tech. Volgens de "Journal of the International Society van Sport Nutrition," kan het menselijk lichaam ongeveer 3 tot 5 g van creatine alleen dagelijks absorberen. De extra creatine zou worden uitgescheiden. De grote hoeveelheid dextrose mogelijk ook een potentiële bron van bezorgdheid voor sommige individuen zoals diabetici.


gerelateerde artikelen