Seniors activiteiten in Denver

December 13

Seniors activiteiten in Denver

Bekend als de mijl-hoog stad, is Denver, Colorado een ideale plek voor senioren die op zoek naar een mild klimaat met occasionele winter sneeuw douches. Denver trekt senioren vanwege de verscheidenheid aan sociale activiteiten die gericht zijn voor oudere volwassenen. Senioren volstaat het om te weten wat hun belangstelling vonken en Denver is zeker te bieden van de juiste activiteit voor hen.

Senior Centers

Er zijn een paar senior centra in Denver catering specifiek op de menigte van 55 en ouder. De Seniors' Resource Center voor Colorado wordt beschouwd als een one-stop-shop voor alle behoeften die een senior zou kunnen hebben. Van volwassen dagcentrum aan transportdiensten evenals regelmatige evenementen zoals senior wandeling/roll/loopt heeft dit centrum tal van activiteiten en programma's voor senioren in het Denver gebied als een onderdeel van.

Wateraerobics

Voor senioren die een liefde voor water hebben, biedt de afdeling Denver parken en recreatie water aërobe klassen voor volwassenen en senioren. De zilver Splash klasse is voor senioren 64 en ouder en bij de Athmar Recreation Center wordt aangeboden. Voor jongere senioren is de Drop-In diep Water Aerobics uw beste weddenschap als dit wordt aangeboden voor volwassenen van alle leeftijden op de dezelfde recreation center.

Dansen

Dans liefhebbers zullen genieten van een van de vele Dansstudios gelegen in Denver. Ballroom dans is vooral goed voor senioren, omdat het laag-effect en traag-paced. Booth's Danssport in Denver biedt groep en privé stijldansen lessen in hun studio waar u kunt leren dansen zoals de wals en de foxtrot zelfs tango.

Golf

Senioren die graag golf kunnen oefenen hun putt bij één van de vele golfbanen gelegen in of rond Denver. Golf is zo'n populaire sport met de Denver senioren dat de 2010 Senior PGA vond op de golfclub van Colorado in Denver.

Singles

Voor senioren die zich enkel, is er een groep singles speciaal voor senioren in Denver. De enige bron van Colorado biedt een dating Gemeenschap voor senioren waarmee senioren tot op heden online of meedoen aan activiteiten singles voor senioren zoals partijen, dansen, sok hop en lunches.


gerelateerde artikelen