Grappige voedsel activiteiten voor kleuters

November 24

Grappige voedsel activiteiten voor kleuters

Met peuters, eten goed worden getroffen of missen. Enkele dagen ze eet wat u dienen met gusto, en andere dagen, ze hoeft niet zozeer als een hapje. Om ervoor te zorgen dat uw tot zal krijgen opgewonden over het eten is leuk en humoristische thema's en activiteiten geïntegreerd met snack of een maaltijd elke keer in een tijdje. Grappige voedsel thema's waarmee uw kind tot en met de gebruikelijke diner regels overtreden en letterlijk "spelen" met zijn voedsel te kiezen.

Domme gezicht groenten en fruit

Snack tijd extra leuk maken door het gebruik van verse groenten en fruit voor het maken van domme gezichten op een plaat. Bijvoorbeeld, kunt bosbessen maken een glimlach, aardbei segmenten voor ogen, twee meer bosbessen voor de leerlingen en een framboos voor een neus. Voor een grappig plantaardige gezicht, een segment van paprika maken de glimlach, plakjes komkommer voor de ogen en twee sneetjes zwarte olijven voor de leerlingen te gebruiken. Voltooi het gezicht met een helft van een cherry tomaat voor de neus. Moedig uw peuter om zo creatief mogelijk met de groenten en veggie gezichten voor het eten van de stukken.

Maaltijd wendingen

Ondersteboven avondeten aan doordat de maaltijd in achterwaartse volgorde, beginnend met dessert eerst--zorg ervoor dat het gedeelte is klein genoeg dat uw peuter nog steeds honger voor de rest van de maaltijd. Of, dienen een favoriete kinderen schotel op een heel andere manier. Bijvoorbeeld, in plaats van pizza, maken "pizza soep"; tomatensoep gebruiken als de basis en het toevoegen van Italiaanse kruiden, croutons te vertegenwoordigen van de korst en uw kind's favoriete toppings zoals pepers, worst en mozzarella kaas.

Boek en film-geïnspireerde maaltijden

Het maken van een maaltijd op basis van een grappige Kinder boek of film die uw kind houdt. Bijvoorbeeld, voor de film of de film versie van "Bewolkt met een kans van gehaktballen", dienen saucy gehaktballetjes bovenop een "wolk" van aardappelpuree. Dr. Suess' "de Lorax," kleurstof en een soort spiraal pasta koken door voedsel kleuren geïnspireerd door de kleuren in het boek aan het kokende water toe te voegen. Meng broccoli te vertegenwoordigen van de bomen. Voor de film "Cars", nemen een sub sandwich roll, knip het midden en vul het met een tomaat vlees saus pasta te vertegenwoordigen verlichting McQueen. Lean vier komkommers tegen het broodje te vertegenwoordigen van de wielen.

Opgeklopte room Art

Laat uw tot maken van eetbare kunst voor het dessert. Zweep kunt u een paar batches van zware ranselende room en meng met voedselkleuring, zodat hebt u drie of vier verschillende kleuren van de slagroom. Kunststof in vellen vast over een schoon tafel. Zorg ervoor dat uw peuter wast zijn handen goed, laat hem dan schep uit de gekleurde slagroom en vinger schilderijen maken. Geef hem kommen van gehakte groenten zodat hij kan gezichten maken en dompel de vrucht in de slagroom te eten.


gerelateerde artikelen