Bijwerkingen van Effexor 37,5 Mg

December 15

Effexor 37,5, algemeen bekend als venlafaxine, kan worden gebruikt voor de behandeling van depressie, angst en andere psychiatrische stoornissen. Het behoort tot een klasse van medicijnen bekend als serotonine en noradrenaline heropname remmers. Het werkt door het verhogen van het niveau van twee chemische stoffen in de hersenen, serotonine en noradrenaline, om te helpen bij de behandeling van psychiatrische stoornissen. Hoewel Effexor 37,5 over het algemeen veilig is, kan het aantal bijwerkingen veroorzaken.

Gastro-intestinale problemen

Veel van de bijwerkingen die geassocieerd worden met het nemen van Effexor 37,5 betrekken dat de gastro-intestinale systeem, de Drugs.com Staten. Het gaat hierbij om misselijkheid, braken, diarree, winderigheid en constipatie. Patiënten nemen Effexor kunnen ook een maagklachten ontwikkelen en ervaring van een verminderde eetlust. Na verloop van tijd, kan dit leiden tot onbedoelde gewichtsverlies.

Koude rillingen, zweten, vermoeidheid

Effexor 37,5 kan ook leiden tot patiënten om koude rillingen, eMedTV notities. Andere bekende bijwerkingen zijn verhoogde zweten, die is ook bekend als hyperhidrosis en gegeneraliseerde zwakte en vermoeidheid.

Slaperigheid, duizeligheid, angst

Effexor 37,5 nemen kan ook leiden tot veel veranderingen als gevolg van de effecten ervan op het zenuwstelsel. Voorkomende bijwerkingen houden slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Patiënten kunnen ook paradoxaal genoeg ervaring, depressie, angst of nervositeit, hoewel de medicatie vaak gebruikt wordt voor de behandeling van depressie en angst.

Seksuele problemen

Effexor kan ook leiden tot verminderde libido en seksuele begeerte. Dit kan ook leiden tot orgasmes onmogelijk zijn of langer duren om te voorkomen. Mannen kunnen ook problemen met onvermogen terwijl het nemen van 37,5 Effexor. Veel van deze seksuele bijwerkingen kunnen worden overwonnen, echter doordat de lichte wijzigingen in seksueel gedrag.

Slapeloosheid en gevoelloosheid

Effexor kan ook het verstoren van iemands vermogen om te slapen, wat leidt tot slapeloosheid en abnormale dromen, meldt RxList. Bovendien, kan Effexor 37,5 leiden tot spier tremoren, droge mond en abnormale tintelingen of gevoelloosheid in delen van het lichaam.


gerelateerde artikelen