Kind gedrag beheer zonder woede

January 3

Kind gedrag beheer zonder woede

Houd uzelf en uw kind lachend door blijven positief wanneer het gedrag kwesties behandelen. Neem de proactieve benadering beter en langduriger resultaten dan reageren met woede. Een boze ouder kan zijn kind hem, wat leidt tot slechtere acties opnieuw verzonden. Kalm blijven bij het omgaan met gedrag beheer, om te vormen van een betere relatie tussen de twee van u. Je bent meer kans om het gewenste resultaat van een goed opgevoede kind.

Gebruik maken van motivatoren

Motivatoren integreren in uw gedrag managementsysteem om de gewenste gedrag. Gebruik items of ervaringen die uw kind graag goed gedrag gevraagd. Gedrag grafieken goed werken en met name zijn begunstigd door het jongere kind, omdat ze visueel zijn en hij anderen van zijn gedrag kan meedelen. Dr Sears suggereert dat zelfdiscipline het ultieme doel van gedrag beheer is. Het kind gedraagt zich omdat hij weet dat het is het juiste ding om te doen, of er is een beloning die betrokken zijn of niet. Uiteindelijk het kind went aan het gevoel dat met goed gedrag gaat en dit wordt de zelf-motivatie. Extrinsieke motivatie zal niet zo belangrijk als het oorspronkelijk was tot het gedrag.

Lof geven

Ieder kind hunkert naar goedkeuring. Loven in plaats van de algemene voorwaarden van "goede meisje" of "goede jongen", het gedrag. Specifiek en lof van de actie, wanneer het gebeurt. Als u uw kind een ander kind helpen of opruimen na zelf, neem een kort tweede en erkennen van deze actie. Wees voorzichtig niet te loven van alles wat die uw kind doet, omdat u niet wilt hem om zich te gedragen alleen goed voor de lof. Ook is het belangrijk om te variƫren uw lof. Persoonlijke notities, of geef een high-five of thumbs-up zodat uw goedkeuring.

Consistent blijven

Blijf consequent met regels en gevolgen zodat je kind wat weet te verwachten. Gedrag gevolgen bespreken voordat uw kind gedraagt zich slecht, zodat je vermijden straffen wanneer boos. Sommige kinderen proberen om uit de gevolgen wanneer ouders drukke of moe zijn. Barbara Frazier van het succesvol ouder suggereert dat dit is wanneer de consistentie is meest belangrijk, dus de ouder is niet off guard gevangen.

Model Correct gedrag

U bent de eerste leerkracht van uw kind en hij constant horloges en emuleert van uw gedrag. Model voor uw kind een gedrag dat aanvaardbaar is. Als je ouders uit woede, gaat hij geloven dat it 's okay to hard te reageren op situaties in zijn leven. Blijven positief en kalm, en hij leert deze aanpak, ook. De zelfbeheersing zal hem helpen om te ontwikkelen van positieve sociale vaardigheden die nodig zijn later in het leven.


gerelateerde artikelen