Dieet voor Migraine-patiënten

March 20

Dieet voor Migraine-patiënten

Mensen die lijden aan migraine hoofdpijn niet alle reageren op voedingsmiddelen op dezelfde manier. In sommige gevallen, u zal niet zitten kundig voor tolereren bepaalde voedingsmiddelen op alle, maar in andere gevallen kunt u mogelijk om het dulden van een bepaald levensmiddel indien gegeten zelden of in zeer kleine hoeveelheden. Bijhouden van een dagboek voedsel en experimenteren met voedsel dat zijn populaire migraine triggers, evenals die levensmiddelen die niet, helpt u ontdekken van een migraine-dieetplan dat voor jou werkt.

Dranken

Beperken of Vermijd cafeïnehoudende producten zoals koffie, thee, chocolade, cacao en Cola, en niet alcoholische dranken, vooral rode wijn, bier en sherry consumeren. Probeer het drinken van vruchtensap, club soda, citroen-limoen frisdrank en ginger ale. In toevoeging, kruidenthee, sojamelk zijn rijstmelk en cafeïnevrije koffie dranken die niet bekend zijn bij het activeren van de hoofdpijnen van de migraine.

Groenten en fruit

Mogelijke migraine triggers bevatten rode pruimen, vijgen, rozijnen en papaja's. Beperken citrusvruchten naar 1/2 kop elke dag en bananen naar 1/2 banaan per dag. Vermijd ook overrijpe bananen en avocado's, die leiden een migraine tot kunnen. Groenten oppassen voor opnemen peultjes, olijven, augurken, uien, knoflook en zuurkool. Bovendien, het vermijden van bonen met inbegrip van pinto, Marine, lima, Italiaans, garbanzo, fava, brede, paal en tekenreeks bonen.

Brood en granen

Versgebakken gist producten waaronder brood, zijn coffeecake, donuts en zuurdesem broden mogelijk migraine triggers. Vermijd ook brood en crackers die kaas, met inbegrip van pizza en alle producten met chocolade of noten bevatten. Veilig voedsel omvat de meeste commerciële soorten brood, Engelse muffins, Melba toast, crackers en bagels. Granen zoals rijst, gerst, gierst, quinoa en bulgur zijn ook op de veilige lijst. Bovendien, hete en droge cereals, alsmede maïsmeel en noedels meestal doen niet leiden tot migraine.

Eiwitten en zuivel

Vermijd gekweekte zuivelproducten zoals karnemelk en de zure room, en pas op voor kazen dan Amerikaanse, landbouwer, ricotta, cottage en roomkaas. Beperken tot ongeveer 1/2 kop yoghurt elke dag, en kiezen voor melk dat vetarme of vetvrij. Vlees zoals pluimvee, vis, rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en varkensvlees eet. Vlees dat zijn leeftijd, ingeblikt, genezen of verwerkt, zoals ham, sardines, ansjovis, worst, salami, hotdogs, tapenade en kaviaar, zijn mogelijk migraine trigger voedingsmiddelen.

Diversen

Levensmiddelen die nitraten, nitrieten, tyramine, autolytic gist, zijn kunstmatige zoetstoffen, vlees tenderizers en sojasaus alle mogelijke migraine trigger voedsel. Ook eet geen voedingsmiddelen met Mononatriumglutamaat, ook genaamd MSG. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, en voedseletiketten zorgvuldig te lezen.


gerelateerde artikelen