Hoe lang duurt spierversteviging nemen?

February 25

Hoe lang duurt spierversteviging nemen?

Zowel mannen als vrouwen kunnen Toon en hun spieren op te bouwen door deelname aan krachttraining. Hoe lang duurt het u verbeterde spiertonus van uw krachttraining te zien, hangt af van verschillende factoren. Hoewel de snelheid tussen individuen variëren zal, is het waarschijnlijk nemen ongeveer twee maanden om te zien van spierversteviging resultaten. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsregime, vooral als je zittend zijn of gezondheidsproblemen hebt.

Spier-Toning

Om te verhogen uw spiertonus, moet u deelnemen aan een gewicht-trainingsprogramma ter vergroting van de grootte van uw spieren. Spieropbouw of hypertrofie, treedt op wanneer u consequent oefensessies hoogvolume gewicht-opleiding. Hoog volume betekent dat u meerdere oefeningen voor elke spier hebt voltooid, en u drie tot zes sets van zes tot 12 herhalingen van elke oefening uitvoeren.

Proces

Als u gewichten Lift, de Universiteit van Californië-San Diego verklaart, vergroot u het neurale station dat spiercontractie stimuleert. Deze toename van neurale efficiëntie zal leiden tot toename in kracht vrij snel. Als u nog steeds in overeenstemming zijn met uw opleiding, zal uw lichaam aanpassen aan de prikkel, het activeren van de genen die bepalen van de reactie van gespierde contractiele eiwitten. Deze toename contractiele eiwitten, die in uw spiervezels voorkomt, triggers verbeteren spiertonus en toename van de spiermassa.

Factoren

Omdat mannen hogere niveaus van testosteron en groeihormoon, instrumentale in de spier groeiende proces hebben, ziet ze meestal resultaten aanzienlijk sneller dan vrouwen. Deze hormoonspiegels, en dus hoe snel de resultaten van de opleiding Toon, variëren bij mannen. En degenen die op een hoger volume trainen, voltooiing van meer oefeningen en sets, ziet de resultaten in een sneller tempo dan degenen die alleen twee keer per week trainen.

Tijd

Toename van spiermassa kan tot acht weken van verenigbare opleiding op een hoog volume, verklaart Dr. Lee E. Brown van de National Strength and Conditioning Association. Beginners zijn waarschijnlijk om resultaten te zien sneller dan meer geavanceerde lifters, NSCA sterkte en conditioning specialist Dr Joseph A. Chromiak wordt toegevoegd.

Sneller antwoord

U kunt uw resultaten spier-toning versnellen door krachttraining op een hoger volume. Uw spiergroepen gesplitst in afzonderlijke training sessies, die geeft je de tijd om te voltooien meer oefeningen per spiergroep. Bijvoorbeeld, werken alleen uw borst en rug op maandag en donderdag, focus op je benen en schouders op dinsdag en vrijdag en target je biceps en triceps op woensdag en zaterdag. Omdat u alleen uit twee spiergroepen elke sessie werkt, kunt u vier tot zes oefeningen uitvoeren voor elk.


gerelateerde artikelen