Wetten van de bewaring van het kind van de Alabama

February 14

Wetten van de bewaring van het kind van de Alabama

De wetten van de bewaring van het kind in Alabama zijn vastgelegd door de wetgever in de Code van Alabama, titel 30. Deze statuten Alabama uiteengezet welke vrijheidsbeneming regeling die toelaatbare en beschikbaar in de staat. Daarnaast stellen de wettelijke bepalingen de standaard gebruikt door Alabama rechtbanken om te bepalen welke ouder juridische en fysieke voogdij over een minderjarig kind moet worden verleend.

Gezamenlijk gezag voorkeur

Alabama wet spreekt een voorkeur voor ouders om te delen als net zo praktisch mogelijk in de bewaring van een kind in het geval van een echtscheiding, volgens helpen jezelf echtscheiding. De theorie is dat beide ouders de mogelijkheid om te ontwikkelen en onderhouden van betekenisvolle relaties met hun kind ondanks de verdeling en de beëindiging van het huwelijk moeten worden toegestaan.

Beste belangen van het kind

Bij de vaststelling van een regeling van de voogdij, moet een rechtbank in Alabama richten op het bepalen van wat er in het beste belang van het kind, uit hoofde van de Code van Alabama, titel 30. Alabama statuten uiteengezet is er een verscheidenheid van factoren die een rechtbank rekening houden moet bij het bepalen van welke regeling van de voogdij in het belang van het kind. Deze factoren omvatten de voorzichtigheid van de ouders evenals hun morele karakter. Andere overwegingen zijn de leeftijd en het geslacht van het kind, en de algemene lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind en de ouders.

Gezamenlijk gezag

Overeenkomstig de statuten van Alabama, kunt een gerecht bestellen gezamenlijke juridische en gezamenlijke fysieke bewaring in een geval. Wettelijke ouderlijke betekent dat beide ouders even delen bij de besluitvorming van het grote leven voor een kind. Belangrijke leven beslissingen nemen die verband houden met gezondheidszorg, onderwijs en religie.

Gezamenlijke fysieke bewaring in Alabama betekent niet dat beide ouders fysieke bewaring van een kind een gelijke hoeveelheid tijd hebben, volgens helpen jezelf echtscheiding. Integendeel, fysieke ouderlijke betekent dat beide ouders frequente en substantiële verbinding met een kind genieten.

Enige bewaring

Bij het bestellen van enige wettelijke bewaring, toelaat een rechtbank slechts één bovenliggend beslissingen van het grote leven voor een kind. Op dezelfde manier als een rechtbank enige fysieke bewaring, onderhoudt één ouder uitsluitend fysieke bewaring van een kind. Echter, de andere ouder--genoemd van de niet-bewarende ouder--normaal recht op visitatie met het kind.

Wettelijke vertegenwoordiging

Gevallen van de bewaring zijn uitdagend gerechtelijke procedures. Geconfronteerd met een geval van de bewaring in de staat Alabama, kunt u overwegen de diensten van een ervaren scheidingsadvocaat boeiende. De Alabama State Bar biedt consumenten een lijst van advocaten die de praktijk in verschillende gebieden van het recht, met inbegrip van wetgeving inzake familie en echtscheiding. Neem contact op met de organisatie op:

Alabama State Bar
415 Dexter Ave.
Montgomery, AL 36104
334-269-1515
alabar.org


gerelateerde artikelen