HCL Supplement voor zure terugvloeiing

November 10

Het lijkt contra-intuïtief, maar supplementen of zoutzuur, HCl, kunnen helpen sommige mensen om te verlichten van de symptomen van zure reflux, ook bekend als gastroesophageal ziekte van de terugvloeiing of GERD. Populaire wijsheid en de grote farmaceutische bedrijven beweren dat dit gemeenschappelijk probleem voor de volksgezondheid is een resultaat van een overproductie van maagzuur, die zelf HCl. Voor veel mensen is het probleem echter niet teveel maagzuur maar te weinig.

Zure terugvloeiing

Een van de vaakst gerapporteerde gastro-intestinale aandoeningen is GERD, die in zijn eenvoudigste termen naar de brandende sensatie veroorzaakt verwijst wanneer de spier aan de onderkant van de slokdarm niet volledig afsluiten. Hierdoor kan de maaginhoud, met inbegrip van spijsverteringszuren, als u wilt terug te lekken of terugvloeiing naar de slokdarm, irriteren de gevoelige voering en veroorzaakt wat sommigen omschrijven als brandend maagzuur. Wanneer deze toestand aanhoudt, is het gediagnosticeerd als GERD.

Conventionele behandeling

Overmatige productie van spijsverteringszuren bedienen op de theorie dat GERD de oorzaak is, het meest voorgeschreven conventionele behandeling voor zure terugvloeiing is medicatie te verminderen maag zuur uitgang. De meeste van deze drugs vallen onder de categorieën van H2-blokkers of proton pomp remmers--PPIs. H2-blokkers omvatten dergelijke drugs zoals cimetidine, famotidine, nizatidine en ranitidine, terwijl PPIs medicijnen omeprazole/natriumbicarbonaat, lansoprazol, omeprazol en Pantoprazol generiek genoemd bevatten. Verschillende verminderd-sterkte formuleringen van deze drugs zijn beschikbaar over de toonbank.

Een andere aanpak

Dr. Jonathan Wright, medisch directeur van de Tahoma kliniek in Renton, Washington, en auteur van "Waarom maag zuur Is Good for You," zegt dat een groot percentage van zure terugvloeiing wordt veroorzaakt door wat hij beschrijft als "spijsvertering mislukking." Overwegende dat zure terugvloeiing wijdst onder ouderen is gediagnosticeerd, betoogt Wright dat er binnen deze leeftijdscategorie dat het onvermogen om te verteren goed, grotendeels als gevolg van lage maag zuurproductie, meest voorkomende is. Een doeltreffende voorziening in rechte wegens spijsvertering niet, zegt Wright, is suppletie met HCl. Hij zei dat dergelijke supplementen--met of zonder pepsine--algemeen voorgeschreven en effectief in de 19e eeuw en de eerste helft van de 20e eeuw waren.

Effecten van spijsvertering mislukking

Jonny Bowden, auteur van "Meest effectieve natuurlijke behandelingen on Earth," zegt dat de verminderde spijsvertering kan leiden tot een opeenhoping van maagzuur in de maag die op hun beurt uiteindelijk uitbreekt in een aflevering van zure terugvloeiing. Adequaat niveau van HCl zijn nodig om te activeren van de enzymen die verteren eiwit helpen. Als HCl productie laag is, zijn deze eiwitten niet goed verteerd, wat leidt tot een ophoping van gedeeltelijk verteerd voedsel en spijsverteringszuren in de maag. Wanneer deze maaginhoud tot buitensporige niveaus groeien, terugvloeiing ze naar de slokdarm, GERD veroorzaakt.

Aanbevolen dosering

Kruidkundige Robert Rister, auteur van "Genezing zonder medicatie," adviseert nemen supplementen van betaïne HCl, een ammoniak-verbinding natuurlijk gevonden in suikerbieten. De typische HCl dosis per capsule is 600 tot 650 mg. Rister beveelt aan inname van het supplement na de maaltijd. Neem niet meer dan vijf capsules per maaltijd. Een warm gevoel in de maag is een signaal dat u te veel van het supplement neemt. Als dit gebeurt na het nemen van vier capsules, bezuinigen op drie capsules na elke maaltijd. Echter, een medische deskundige te raadplegen voordat u HCl of elke andere voedingssupplement.


gerelateerde artikelen