Een maaltijd Plan voor kieskeurige eters

October 18

Een maaltijd Plan voor kieskeurige eters

Of de kieskeurig eter in uw familie een pietluttige peuter, een eigenzinnige tiener of misschien zelfs jezelf is, moet iedereen een evenwichtig en gezond eten. Natuurlijk, kan het moeilijk zijn om een maaltijd plan te maken wanneer u weet dat sommige of alle van de voedzame voedingsmiddelen op de lijst zal worden gesmoord omlaag of opgegeten links op de plaat. Met sommige strategische planning-- en, in sommige gevallen, een paar stiekeme tactiek--zult u minder kans ten strijde met een kieskeurig eter over de dagelijkse maaltijden.

Een nieuwe voeding proberen elke Week

Onderdeel van effectieve maaltijd planning brengt vaak zitten met het lokale archief per circulaire en bepalen wat er op de verkoop. Krijg uw kieskeurig eter op deze gewoonte doordat haar gaan door middel van de folder en het uitzoeken van een nieuwe voeding elke week dat u samen als een familie. Hebt u graag grenzen op welke soorten voedsel de kieskeurig eter kunt--items uit de producten, vlees of korrels sectie zijn toegestaan, maar nieuwe soorten snoep mag niet. Een schijn van controle over wat hij eet door hem halen het nieuwe, Schrikachtig item op deze week plan van de dieetmaaltijd te laten bieden. Toevoegen op hetzelfde moment, een overvloed aan kleurrijke vruchten en groenten die op verkoop aan uw maaltijden. Volgens Super Healthy Kids, kinderen zijn bijzonder geschikt om te eten met hun ogen eerst en de heldere kleuren van producten kunnen worden aantrekkelijk. Plan een oversized salade voor het avondeten, vol met kleurrijke produceren en bekroond met mager eiwit. Laat de kieskeurig eter kiezen welke groenten gaan op de top van de lommerrijke groene base, en nodig haar te halen een nieuwe groente te gooien in de mix.

Minder-gezonde favorieten bijwerken

Soms moet u een kieskeurig eter in het midden, in plaats van vechten hem elke nacht ontmoeten. Als u weet dat hij houdt van macaroni en kaas, zet het op het plan van de dieetmaaltijd-- maar het in iets een beetje meer voedzame met volkoren noedels, magere melk en kaas met minder vet. Een gezonder ontbijt te zetten op uw maaltijden kan worden pannenkoeken, maar vervang de helft van de regelmatige bloem voor alle doeleinden met volkoren haver meel en toevoegen van antioxidant-rijke bosbessen in plaats van chocolade chips. Volgens Kids eten recht van de Academie van voedings- en dieetleer liever kinderen natuurlijk zoete of zoute voedingsmiddelen terwijl bitter en zuur voedsel weigeren. Dat rekening houden bij het plannen van uw maaltijden.

Een één-maaltijd-regel maken

Dr. Bill Dietz vertelde de "New York Times" dat hij adviseert--voor uw eigen gezondheid--tot instelling van een "one-maaltijd regel," wat betekent dat u enige plan en de kok een maaltijd voor het hele gezin voor elke maaltijd. Maar u moet niet proberen dat één maaltijd om iets te maken die zij niet eten, zoals een pittige Indiase schotel voor degenen die niet overweg kan met warmte. Als u weet dat iedereen geniet van een diner van spaghetti, voeg dat aan het plan van de dieetmaaltijd eenmaal per week, gecombineerd met een groene salade en volkoren diner voor een familie-aangenaam, voedzame diner rollen. Indien uw kieskeurig eter besluit dat hij niet zoals marinara saus deze week, laat hem wilt eten gewoon spaghetti of maak zelf een boterham. Andere maaltijden die de hele familie kon gelieve bevatten eieren en spek van Turkije voor het ontbijt, garnalen quesadillas gemaakt met magere kaas voor lunch en gegrilde kipfilet met maïs op de kolf voor het diner.

Verbergen van ingrediënten

Wanneer al het andere faalt, kan werken rond een kieskeurig eter betekenen wordt enigszins misleidende en verbergen voedzame voedingsmiddelen in aanvaardbaar gerechten. Als je de kieskeurig eter van uw gezin, kan dit zelfs werken in je eigen mond. Bijvoorbeeld, courgette en aubergine rasp in pasta saus; de kleur zal worden verborgen door het heldere-rood van de tomatensaus. U kunt hakken van paddestoelen en pastinaak en voeg ze toe aan een Turkije meatloaf. Niet te veel vertrouwen op deze tactiek, echter; het is gezonder om te bouwen van een relatie met voedzame voedingsmiddelen en leren om lief te hebben hun smaken en texturen.


gerelateerde artikelen