Hoe om uw Abs Contract bij de uitoefening van

December 10

Hoe om uw Abs Contract bij de uitoefening van

Een sterke buik doet meer voor u dan waardoor je goed uitzien in een paar jeans--het ook helpt u blijven in controle van uw armen en benen en onderhouden een sterke rug. Het kan u al doen crunches kunnen u helpen om meer gedefinieerde buikspieren, maar als u op zoek bent naar een beetje meer toe te voegen aan uw workouts, aandacht besteden aan je buik als je in het midden van de andere oefeningen ook.

Stap 1

Zoek uw transverse abdominis--een diepe buikspier die de buik plat--houden helpt door het plaatsen van uw handen op uw heup botten aan de voorkant van je bekken. Zodra u het benige gedeelte hebt gevonden, verplaats uw vingers in naar het midden één inch en been naar beneden richting de pubic één inch.

Stap 2

Adem diep, krijgen je middenrif aan de onderkant van je buik in de actie.

Stap 3

Adem uit en trek in de spieren onder je vingers, waardoor de aanscherping van die dwarse abdominis. Als het helpt, Visualiseer uw navel in opstelling naar uw rug. Wanneer u bent de spier verdragsluitende moet het voelen strak en niet uitpuilen uit.

Stap 4

De praktijk van een paar diepe inhalaties en exhalations terwijl het houden van uw handen in dat dezelfde positie, zodat u aan het gevoel wennen zal van de aanscherping in dat transverse abdominis. Als die spier strakke is, moeten alle andere spieren van de buik worden gecontracteerd eveneens, aangezien de kern van alle spieren samen als één eenheid contract.

Stap 5

Beginnen uw training warming-up, beoefenen diepe ademhaling technieken, zodat u ademhaling diep vanaf het middenrif wennen zult zoals u uit te werken.

Stap 6

Keren je gedachten naar uw buikspieren aan te spannen elk moment dat je er van vindt. Strek je rug, trek je schouders terug naar beneden en trek de buik in tot ongeveer 30 procent van de maximale dichtheid, gericht op het handhaven van die benauwdheid tijdens de training; u hoeft niet te worden volledig aanbesteed. Plaats je handen weer op de transverse abdominis, als u niet zeker weet of u genoeg aanbestedende. Als u een smartphone gebruik tijdens uw training, misschien u proberen een waarschuwing elke twee tot vijf minuten, herinneren u aan uw abdominals contract.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts over eventuele medische zorgen, en vóór het begin van een oefeningsprogramma.

Tips

  • Terwijl sommige voordelen krijgt u van uw abdominals verdragsluitende tijdens een training of terwijl je staan in de rij bij de supermarkt, het gewicht van uw romp en zwaartekracht maken de staande houding minder effectief voor de versterking van de buikspieren dan oefeningen die je terwijl liggen. Vanwege dat, moet u ook proberen regelmatig en reverse crunches, onder andere leugenachtige buikspieroefeningen, geïntegreerd in uw routine meerdere dagen per week.

gerelateerde artikelen