Hoe te veilig combineren van 5-HTP en Zoloft

December 9

Hoe te veilig combineren van 5-HTP en Zoloft

Het combineren van Zoloft met 5-HTP is niet normaal aanbevolen zonder arts goedkeuring en toezicht. Het lichaam maakt 5-HTP, een chemische stof, van een aminozuur, genaamd tryptofaan, en 5-HTP wordt vervolgens omgezet in serotonine in het lichaam. Zoloft is een antidepressivum drug uit de categorie selectieve serotonine heropname remmers of SSRI's genoemd. Dit betekent dat de Zoloft is ontworpen voor de remming van het gebruik van serotonine in de hersenen. Het combineren van de twee op hetzelfde moment kan resulteren in een toename van ongewenste bijwerkingen normaal geassocieerd met Zoloft.

Stap 1

Praat met uw arts of andere gekwalificeerde professionele gezondheidswerker. Als u van plan om 5-HTP en Zoloft te combineren, zorg ervoor u een zorgverlener uw bedoelingen in kennis en de betrokken risico's begrijpt. Symptomen die zich kunnen voordoen zijn duizeligheid, zweten, agitatie, rusteloosheid, misselijkheid en braken, onder anderen.

Stap 2

De 5-HTP afgezien van Zoloft ten minste drie tot vier uur duren. SSRI medicijnen, tenzij specifiek een time-release formule, worden geabsorbeerd in de bloedstroom binnen drie tot vier uur na het nemen van hen. Gedurende deze tijd kan de doeltreffendheid van de SSRI worden op haar sterkste. Inname van 5-HTP afgezien van Zoloft kan helpen verminderen van de gevolgen van de symptomen, maar ze zijn nog steeds zeer waarschijnlijk optreden.

Stap 3

Let op tekenen van uitputting van natrium. SSRI voorschriften zoals Zoloft is bekend dat natrium uitputting veroorzaken in het lichaam. Terwijl combineren 5-HTP en Zoloft, kijk voor verslechterd tekenen van uitputting van natrium, zoals gewichtsverlies, depressie, dehydratie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartkloppingen, lage bloeddruk en beslagleggingen. Als natrium uitputting is gevreesd of vermoed, dient u een arts onmiddellijk te contacteren.

Waarschuwingen

  • Combineer het niet 5-HTP met Zoloft zonder de toestemming en het toezicht van een gekwalificeerde gezondheidswerker.

gerelateerde artikelen