Kan het drinken van thee ontdoen van een verstopte neus?

November 20

Kan het drinken van thee ontdoen van een verstopte neus?

Een verstopte neus, medisch als neusverstopping, waarnaar kan worden ongemakkelijk en zelfs pijnlijk. Het wordt gekenmerkt door de opbouw van slijm in de sinussen en de neus, gedeeltelijk en soms volledig blokkeren airways. Dit meestal ontwikkelt in combinatie met een andere ziekte, zoals verkoudheid, en kan worden behandeld door verschillende methoden. Hete thee, met name Salie thee, kan verminderen de blokkade in je neus.

Vloeiende voordelen

Drinken van vloeistoffen is sleutel tot slijm stroom in het lichaam. Uw luchtwegen zijn bedekt met kleine haartjes die het slijm hecht aan, en een gedroogde lichaam zal de vochtigheid van de luchtwegen, waardoor het moeilijker om het verplaatsen van slijm verminderen. Drink vloeistoffen gedurende de dag om te houden van het lichaam gehydrateerd en het gemakkelijker maken voor slijm uit te voeren. Alleen zorg ervoor dat deze vloeistoffen zijn niet suikerhoudende--suiker kan verhogen het slijm geproduceerd door het lichaam, verslechtering van uw verstopte neus.

Hete thee effecten

Warmte kan helpen slijm stroom vrijer. Sommige mensen gebruiken warm water of vaporizers te verhogen van de vochtigheid van de lucht die wordt ingeademd tegelijkertijd aan te moedigen de stroom van slijm. Hete thee kan hebben een soortgelijk effect--het zal het opwarmen van de sinussen en de mond, met name wanneer de stoom komt uit de thee wordt geïnhaleerd. Medline Plus meldingen dat hete thee kan met name handig in stimulerende slijm stroom, dus ongezoete thee een uitstekende aanpak van behandeling zijn.

Thee van tijm

Sommige soorten thee kunnen worden gunstiger dan anderen. Volgens de Nursing onderwijs onlinedatabase, thee gemaakt met tijm kan worden nuttiger dan andere types van thee--het kan breken van congestie in de nasale doorgangen en Herbeleef uw verstopte neus.

Overwegingen

Tijm kan ook blijken effectief wanneer toegevoegd aan verschillende recepten. Er zijn bepaalde omstandigheden waarin een verstopte neus wordt verwezen naar een arts of een spoedafdeling. Volgens Medline Plus hierbij als zwelling ontwikkelt elders in het gezicht, of als je visies vervaagt. Hoesten afleveringen moet niet langer duren dan 10 dagen, en hevige keelpijn moet met voorzichtigheid worden behandeld. Geel-groen of grijs slijm is een reden tot bezorgdheid, zoals intens sinus druk die uw dagelijkse routine verstoort.


gerelateerde artikelen