Wat zijn de dermatoloog aanbevolen Anti-Aging Skin Care Products?

November 27

Wat zijn de dermatoloog aanbevolen Anti-Aging Skin Care Products?

Anti-veroudert vorderingen in overvloed in cosmetische huidverzorgingsproducten, die grotendeels ongereguleerde. De Food and Drug Administration beoordelingen cosmetica alleen voor de veiligheid van twijfelachtige ingrediënten, niet voor ze voorkomen of genezen van rimpels. Dermatologen die begrijpen de wetenschap van een gezonde huid, en wie zien uit de eerste hand wat werkt voor patiënten, weten waarschijnlijk het beste. Artsen aan de Amerikaanse Academie van Dermatologie (AAD) counsel consumenten ingrediënten, geen pakket vorderingen of prijzen, tot nul op effectieve anti-veroudert producten te controleren.

Milde gezicht reinigingsmiddel

Als uw huid is het tekenen van leeftijd---fijne lijntjes in plooien, rimpels, weefsel dat is niet zo krachtig als het vroeger---uw eerste verdediging is om geen schade toebrengen aan gevoeliger, gezonde huid. Vochtverlies is onderdeel van de reden voor de kreuken. Aangezien u elke dag een reinigingsmiddel gebruiken, raden dermatologen aankoop die hydrateert, niet droogt, gezichtshuid. Vermijd deodorant, antibacteriële of geparfumeerde zeep. Mayo Clinic artsen instemmen met cosmetische producten die bevochtigingsmiddelen en Verwekende bevatten. Deze gunstig ingrediënten bevatten glycerine, Hexadecanol en oliën zoals olijf-, zoete amandel- en zonnebloem zaad.

Dagelijkse Moisturizer

Deze trend moet worden voortgezet in je gezicht moisturizer. Huid zorg crèmes bieden een betere bescherming te verouderen huid dan hydraterende lotion als gevolg van hun hogere olieinhoud. De AAD meldt dat moisturizers zijn bewezen om onmiddellijk de blik van fijne lijntjes en rimpels, terwijl gezonde huid buigzaam te maken van een effectieve vochtwerende laag. Ingrediënten te kiezen zijn propyleenglycol, ureum, petrolatum, dimethicone, lanoline en allantoïne.

Zonnebrandcrème

Zon schade en huidkanker zijn ernstige bezorgdheid voor degenen met de veroudering van de huid. Onderzoekers van de Skin Cancer Foundation opmerking dat zonnebrandcrème cosmetische producten grotendeels zijn bewezen, maar niet helemaal, effectief in het blokkeren van de ultraviolette straling die schadelijk is voor een gezonde huid. Daarom dient de dagelijkse zorg van de huid beschermende kleding, alsmede een toepassing van een breedspectrum zonnebrandmiddelen zijn. Kies een waarin UVA en UVB bescherming, in een SPF 15 of sterkere formule.

Reparatie nachtcrème

Strekking van de fabrikanten die de zorg van de huid van de nacht crèmes doen de meeste om verouderende huid te verjongen, maar dermatologen goedkeuren van alleen bepaalde bewezen ingrediënten. Omdat deze cosmetische producten de high-end in kosten vertegenwoordigen, zorg ervoor dat de actieve ingrediënten zijn effectief. De AAD sancties huid-ondersteuning anti-oxidant vitamines A, C en E, die kan worden vermeld op pakketten als retinol, ascorbinezuur en tocoferylwaterstofsuccina. Mayo Clinic dermatologen goedkeuren van hydroxy zuren, zoals melkzuur, salicyl glycolic en citroenzuur zuren. Deze bevorderen de afschilfering, welke huid veroudering is minder efficiënt in. Andere ingrediënten die bevordering van cellulaire verjonging bevatten kojic zuur en azelainezuur.


gerelateerde artikelen