De Top dingen om te doen in Koh Lanta, Thailand

April 7

De Top dingen om te doen in Koh Lanta, Thailand

Verspreid over meer dan 15-mijl van vlekkeloze kustlijn van Noord naar Zuid, Koh Lanta's strand kunt gemakkelijk volledig in beslag nemen van uw tijd op het eiland, dagen van rust in weken draaien. Deze Thaise oase trekt kleinere drukte dan zijn buren, maar blijft burgeon in een hip bestemming voor een meer volwassen scène, beladen met activiteiten die stukken van ontspanning kunnen breken.

Strand hoppen

De kustlijn staat stevig als Koh Lanta's belangrijkste attractie. Diverse stranden Bestrooi de kust, elke presenteren de reiziger met uiteenlopende functies. De rit van Noord naar Zuid bedraagt ongeveer een uur, maar het uitbreiden over de hele dag-- of meerdere--consumeren de verschillende kenmerken van elk strand langs de weg. Pra Ae (Long) Beach verdient een knikje voor haar externe zand met prachtig zwembad. Ontdek tropische regenwoud aan de rand van Klong Nin Beach. Vestigen op om het even welk van Koh Lanta's westkust sands verslinden glanzend oranje zonsondergangen smelten in de Andaman Zee.

Snorkelen en duiken

Koh Lanta's duidelijk, turquoise wateren en omliggende zeeleven lanceert het eiland naar een duiker heiligdom. Als u liever dichter bij het wateroppervlak, join een lange staart boot tour die bezoekt prime snorkelen sites voor de kust van nabijgelegen eilanden, specifiek Koh Rok. Hoofd naar aanleiding van Koh Phi Phi en beginnen met een rondleiding van de hele dag toegang tot de beroemde sites uit de film "The Beach", en zwemmen in de stellaire inham van Maya Beach.

Kajakken en vissen

Touroperators onder het eiland doorloopt kajakken trips in de backwaters van Koh Lanta. Peddel door mangrovebossen bewoond door verschillende soorten vogels en wilde dieren. Koh Talabeng op drift langs smaragdgroene wateren weven in kalksteen grotten bezoeken. Visreizen kunnen ook worden geregeld door uw resort. Voor een meer relaxte benadering aan de sport en voor meer informatie over de Thaise cultuur, lokale visser algemeen brengen toeristen aan hen bij Hengelsport sessies op hun boten lange staart.

4WD en motorrijders

Het interieur van Koh Lanta verdient zijn billijk aandeel van aandacht, met grotten en jungle bereikbaar motor of 4WD voertuig. De binnenvaart wegen kan worden steil en gekartelde, dus kiezen voor een 4WD, als je een beginner op twee wielen. Mai Kaew Grotten zijn vochtige en sombere, en alleen kunnen worden onderzocht door een gids van de familie die in de buurt van de ingang woont. Het Nationaal Park van Koh Lanta ligt op het zuidelijkste puntje van het eiland. Omarmen de jungle paden en bos die leiden tot privé stranden, genieten van een koel-off-einde aan Klong Jak waterval.


gerelateerde artikelen