Ingrediënten in Kraft Mac & kaas

March 28

Ingrediënten in Kraft Mac & kaas

Kraft Foods is een van de grootste bedrijven van het voedsel in de wereld, met vele merken van 1 miljard dollar. De "blue box" macaroni en kaas-product is een eeuwige favoriet. Gewoon thuis gemaakt, bestaat de macaroni en kaas product uit droge macaroni met kaas saus mix.

Macaroni

De macaroni in Kraft Macaroni & Cheese is een verrijkte macaroni-product. Het gemaakt van tarwemeel, waarnaar de B vitaminen niacine, thiamine mononitrate, folic zuur en riboflavine bijgekomen. De macaroni is ook verrijkt met ijzer in de vorm van ferro-sulfaat.

Kaassaus

Elke verpakking van Kraft Macaroni en kaas bevat een pakket voor mix te maken van de kaassaus. De kaas saus mix bevat verschillende melk ingrediënten: Wei (melkeiwit), melk eiwit concentraat, melk en melkvet en kaas cultuur. De kaas saus mix bevat ook zout, natriumtripolyfosfaat, natrium fosfaat en calciumfosfaat. Volgens de internationale Raad voor de additieven van de levensmiddelen, natriumfosfaten helpen behouden van de eigenschappen van de smeltende kaas en calciumfosfaat verbetert voedingswaarde. Gele 5 en gele 6 worden toegevoegd aan de mix van saus als kleurstoffen. Laatste ingrediënten in de saus mix zijn citroenzuur, melkzuur en enzymen. Volgens de additieven en ingrediënten Association, worden zuren toegevoegd aan levensmiddelen als conserveermiddelen en emulgatoren. Enzymen zijn katalysatoren, en de kaassaus reconstrueren goed kunnen helpen.

Toegevoegde ingrediënten

Bij het maken van Kraft Macaroni & Cheese, voeg uw eigen boter of margarine en melk volgens de verpakking. De producten die u kiest invloed op de algehele calorietelling en voeding van het product.


gerelateerde artikelen