Wat te eten & drinken te verliezen van 35 pond

April 4

Wat te eten & drinken te verliezen van 35 pond

Om gewicht te verliezen moet u meer calorieën dan u verbruikt te verbranden. U kunt dit doen door genoeg voedselrijke, caloriearm voedsel toevoegen aan uw dieet en het verminderen van uw inname van ongezonde vetten en bewerkte voedingsmiddelen. Volgens hart, moet je bovendien eten genoeg vezelrijk voedsel zoals ongeraffineerd hele korrels producten, aangezien vezel-rijk voedsel niet alleen lagere cholesterol bloedspiegels, ze ook helpen houden vol is, voel je dat bevordert gewichtsverlies.

Tijdsbestek

Voor elke pond lichaamsgewicht die u wilt verliezen, is het noodzakelijk om 3500 calorieën te verbranden. Dus om te verliezen 35 pond, nood u voor brandwond een totaal van 122,500 calorieën meer dan je verbruikt. Om te bereiken deze mate van gewichtsverlies, moet u het instellen van een redelijke termijn. In het geval van 35 pond te verliezen, zou een gefundeerde tijdsbestek ten minste drie maanden. Om te bereiken een gewicht-verlies streefcijfer van 35 pond in drie maanden, zal u wilt maken van een dagelijkse calorie-tekort van circa 1.360 calorieën per dag. Een eenvoudiger, meer geleidelijke tijdsbestek zou zes maanden; uw dagelijkse calorie-tekort zou dan ongeveer 680 calorieën per dag.

Nutriënten

Als u een laag-nutriënt dieet eten, bent u waarschijnlijk te veel eten volgens auteur van "Eten voor gezondheid", Dr. Joel Fuhrman. Dit komt omdat een gebrek aan voedingsstoffen resulteert in cellulaire toxiciteit, waardoor "giftige honger" te wijten aan hoge niveaus van vrije radicalen. Een hoge-nutriënt dieet, rijk aan antioxidanten helpt beschermen tegen vrije radicalen en vermindert dus de wens om te eten wanneer echte gevoelens van honger niet aanwezig zijn.

Ontbijt

Als u afvallen wilt, is mager eiwit eten een belangrijke factor voor uw succes. Eiwit helpt behouden van spiermassa, waardoor de stofwisseling. Ongeveer moet 25 tot 35 procent van je totale dagelijkse calorieën worden afgeleid uit eiwitten. Een caloriearm, eiwitrijke ontbijt keuze omvat de helft een grapefruit, gevolgd door een omelet gemaakt met de blanken van drie eieren. Optioneel kan je een fruit smoothie, gemaakt met een selectie van twee of drie vruchten en twee tbsp. grond vlas zaden of een handvol noten voor toegevoegde eiwitten eet.

Lunch

Caloriearm, vezelrijk lunch keuzes die bevordering van gewichtsverlies omvatten gegrilde vis met een groene salade en hele korrels toast, of een salade en avocado broodje bereid met roggebrood.

Diner

Bereiden een Gegrilde Kipfilet met gestoomde groenten en bruine rijst, gevolgd door een verse fruit cocktail voor het diner. U kunt ook koos een groente roerbak met toegevoegde tofu en een gebakken appel als toetje.


gerelateerde artikelen