Houding opleiding

August 18

Houding opleiding

Veel blessures in de sport, lichaamsbeweging en activiteiten van het dagelijks leven kunnen worden getraceerd naar slechte houding en lichaam uitlijning. Kleine onvolkomenheden in lichaam uitlijning vaak weinig effect hebben op het algemeen musculoskeletal systeem omdat het lichaam is tijdelijk kunnen compenseren. Echter, over tijd of wanneer het lichaam wordt gebracht onder stress, slechte houding kan leiden tot pijn en letsel. Het beoefenen van goede biomechanica kan helpen voorkomen of beperken van veel musculaire problemen, vooral die welke verband houden met de rug en de nek.

De achterkant

De wervelkolom bestaat uit 26 wervels op elkaar gestapeld en op zijn plaats gehouden door ligamenten en spieren. Ingekapseld in de wervels is het ruggenmerg. Zenuwvezels, verantwoordelijk voor lichaamsfuncties, project van het ruggenmerg. De wervelkolom bestaat uit drie regio's vormen een natuurlijke curve in de rug: cervicale of halsgebied, thoracale of halverwege terug en lumbale of lage-rug. Houding en activiteit van invloed zijn op de kromming en de incidentie van pijn en letsel.

Factoren die beïnvloeden rugpijn

Wijzigingen in de schijfstructuur en stabiliteit druk veroorzaken op de zenuwen en leiden tot pijn. Deze veranderingen kunnen het resultaat van: statische houding, hoge krachten, herhaalde motie, spierzwakte en gebrek aan evenwicht. Spierzwakte en gebrek aan evenwicht, met name in de buikspieren aan te spannen, maken buitensporige voorwaartse kromming van de wervelkolom. Zwakke rugspieren gebrek aan de kracht ter ondersteuning van de romp en een gebrek aan flexibiliteit in de rug en benen verergert het probleem.

Goede vergadering houding

Wanneer zit, focus op het houden van de schouders naar achteren, hoofd gecentreerd, iets hoger dan de heupen, knieën en voeten plat op de vloer. Overschrijding van je benen bij de enkels is veel minder zwaar dan overschrijding boven de knie, die is een houding die je bekken van de aanpassing zet. Verwijder alle items uit je achterzak te vermijden van extra druk op de nervus ischiadicus. Kies een stoel die comfortabel de achterkant ondersteunt zonder buitensporige kromming van de wervelkolom.

Goed staande houding

Permanente legt vijf keer meer druk op het lichaam dan liggen. Als permanent voor een langere periode van tijd, houden knieën zacht te minimaliseren van de druk op de gewrichten. Het handhaven van het gewicht van het lichaam in uw been en bil-spieren. Een goede reputatie houding bepalen door op te staan met je rug tegen een muur, de bovenrug en de billen raken van de muur. Als u uw hand in de ruimte tussen uw lage rug en de muur glijden, moet het schuiven eenvoudig, bijna aanraken van je rug en de muur. Denk aan een tekenreeks die is gekoppeld aan de bovenkant van uw hoofd, trekt dat u rechtop, met kin parallel aan de vloer, rechte hals. Tuck in je buik en kantelen van de heupen te verminderen van de ruimte tussen uw lage rug en de muur. Voorzien van een rechte lijn balanceren uw oren, schouders, heupen, knieën en enkels. Probeer te handhaven deze houding wanneer je van de muur loopt.

Goede hijs houding

Laat je benen het werk terwijl het opheffen. Buigen op de knieën, gedrongen, en een lift met je benen. Carry objecten dicht bij je lichaam. Objecten van het lichaam weg houden verandert houding omdat het zwaartepunt van het lichaam naar voren wordt verplaatst en de achterkant compenseren moet om te blijven rechtop. Je lichaam weet niet het verschil tussen training activiteit en dagelijkse taken. Goede houding en juiste biomechanica gedurende elke activiteit zal helpen u beter te voelen, er beter uitzien en risico van verwonding verminderen.


gerelateerde artikelen