Kruidengeneesmiddelen voor galblaas

May 21

Kruidengeneesmiddelen voor galblaas

Uw galblaas is een 3 - om 4 inch-lange orgaan dat wordt gevormd als een peer en bevindt zich aan de rechterkant van je buik. Uw galblaas voert verschillende belangrijke taken in je lichaam, met inbegrip van de opslag en de uitscheiding van gal en de verwijdering van giftige stoffen uit je bloed. Bepaalde kruidengeneesmiddelen kunnen helpen bestrijden van verschillende aandoeningen van de galblaas, met inbegrip van ontsteking, infectie of obstructie.

Galblaas problemen

Er zijn vele types van ziekte van de galblaas, met inbegrip van gangreen, abcessen, galstenen, galblaas poliepen, aangeboren afwijkingen, galblaas tumoren en gal duct tumoren. Een van de meest voorkomende problemen van de galblaas is galstenen. Het Cedars-Sinai Medical Center stelt dat als galstenen uw cystic duct blokkeert, uw galblaas kan worden ontstoken, waardoor extreme pijn in de onderbuik. De pijn van een galsteen aanval duurt meestal 30 minuten tot enkele uren.

Kruidengeneesmiddelen

Bepaalde kruidengeneesmiddelen kunnen helpen bij de behandeling van uw galblaas problemen. Volgens Phyllis A. Balch, gecertificeerd nutritional consultant en auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," is pepermuntolie een effectief kruidengeneeskunde voor uw galblaas zuivering. Duivenkervel, een kruidengeneeskunde die al lange tijd in de traditionele geneeskunde systemen gebruikt heeft, kan helpen bevorderen van de stroom van gal uit je galblaas. Kurkuma is een nuttig kruid voor de vermindering van uw risico op galstenen. Andere galblaas-specifieke kruiden bevatten gember, peterselie en paardenbloem.

Beste kruidengeneeskunde

Een van de beste kruidengeneesmiddelen voor de problemen van de galblaas is catnip. Catnip, merkt Balch, helpt ontdoen van intestinale gas, helpt de spijsvertering en verbetert de kwaliteit van uw slaap. Deze kruidengeneeskunde ook helpt verlichten stress, stimuleert uw eetlust en is gebruikt voor de behandeling van de galblaas problemen, angst, ontstekingen, pijn, verkoudheid en griep. De University of Michigan Health System merkt op dat catnip wordt vaak voorgeschreven door artsen als een mild kalmerend middel voor mensen die lijden aan slapeloosheid en nerveuze uitputting.

Disclaimer

Sommige problemen van de galblaas zijn ernstig en medische hulp nodig. Als je ernstige buikpijn hebt, een ontmoeting met uw arts zo spoedig mogelijk, want er veel mogelijke oorzaken voor dit symptoom zijn. Kruidengeneesmiddelen moeten niet worden gebruikt in plaats van behandelingsmethoden voorgeschreven door uw zorgverzekeraar. In de meeste gevallen zijn kruidengeneesmiddelen een nuttige toevoeging aan uw behandelplan galblaas. Kruid-gerelateerde details bespreken met je arts, met inbegrip van de potentiƫle bijwerkingen, om te helpen zorgen voor uw veiligheid en welzijn.


gerelateerde artikelen