Wat Foods zal helpen versterken mijn maag?

May 9

Wat Foods zal helpen versterken mijn maag?

Maag vet treedt op wanneer uw lichaam de calorie-inname uit balans. Buik ponden te verliezen moet u verminderen calorie-inname en gezonder voedsel keuzes te maken. Eten van speciale voedingsmiddelen kan helpen met de vermindering van maag vet en het creëren van een slankere buik. Kies voedingsmiddelen die een positief effect hebben op je stofwisseling en kunnen u zich volledig op minder calorieën om uw doelen te bereiken.

Zalm

Zalm is een voeding rijk aan omega-3 vetzuren. Dit gezonde vet bevordert een snellere stofwisseling, volgens "Fitness" tijdschrift. Zalm ook verbetert u uw lichaam de glucose-insuline respons. Dit betekent dat de vertering wordt vertraagd en je lichaam minder voedsel het hunkeren naar heeft. Eet ongeveer twee 4 oz. porties zalm wekelijks. Als u niet genieten van het eten van zalm, zijn andere levensmiddelen met een hoog in omega-3 vetzuren walnoten en lijnzaad.

Yoghurt

Dieters die calcium van yoghurt ten opzichte van andere bronnen krijgen afvallen meer buik, volgens "Fitness" tijdschrift. De probiotische bacteriën gevonden in yoghurt houdt uw spijsvertering gezond en vermindert risico voor het ontwikkelen van constipatie, opgeblazen gevoel en gas waardoor je maag groter. Eet dagelijks ongeveer één tot drie kopjes van yoghurt. Kies voor de ongezoete versies van uw favoriete yoghurt-- en kiezen van yoghurt met actieve culturen.

Avocado 's

Avocado's bevatten hoge hoeveelheden van enkelvoudig onverzadigde vetten. Dit soort vet verbetert uw basaal metabolisme, die buik vet verlies bevordert, volgens CBS News. Avocado's bevatten ook beta-sitsterol. Deze stof verlaagt uw cholesterol. Streven naar een avocado dagelijks eten. Snijd het omhoog en het toevoegen aan je salade of aan uw favoriete broodje.

Amandelen

Amandelen zijn een gezonde moer, hoog in eiwit en vezels. Samen helpen deze voedingsstoffen voelt u volledige langer en voorkomen overeten. Amandelen zijn ook rijk aan magnesium. Deze minerale aids in efficiënter spiercontracties, merkt "Fitness" magazine. De samenstelling van amandelen voorkomt ook dat je lichaam absorberen al het vet. Dientengevolge, absorbeert uw lichaam minder calorieën, die bevordert buik vet verlies.

Appels

Dieters die dagelijks drie appels eten afvallen meer dan niet-apple eten dieters, volgens het tijdschrift van de "Fitness". Een appel bevat 5 g vezels en 85 procent water. Dit helpt u gevoel volledig op minder calorieën. Appels bevatten ook de samengestelde quercetine die bescherming tegen bepaalde kankers biedt. Eet een appel of twee dagelijks om buik vet verlies.


gerelateerde artikelen