Mager spier borst training

October 6

Mager spier borst training

De borst bestaat uit twee sets van de spieren. De grotere, pork chop-vormige spieren staan bekend als de pectoralis grote spieren. De kleinere pectoralis minor spieren bevinden zich onder de pectoralis majors. Als u wilt maken een meer mager en gedefinieerde borst, moet u gerichte oefeningen voor deze spieren. Resistance opleiding is het beste voor het maken van de definitie, en er zijn een paar oefeningen voor krachttraining in het bijzonder dat zal u helpen om de beste resultaten.

Doen de Dip

De kabel borst duik oefening richt zich op de pectoralis grote spieren, helpen je bouwt spieren in je borst. Permanent tussen breed dip bars met de riem zonder speling gewikkeld rond uw taille, hechten de riemschijf op een lage setting en de greep op de grepen met een bovenhandse greep. Met je knieën en heupen licht gebogen, zelf opstaan van de grond en kruis één voet boven de andere. Langzaam lager jezelf naar beneden door het buigen van uw armen aan de zijkanten, net totdat u voelt een lichte stretching in uw borst, dan duw jezelf weer omhoog voor een rep. Doen drie sets van 12 herhalingen.

Bench Press voor grote resultaten

Om spiergroei in je borst, omvatten de bankdrukken als onderdeel van uw training. Het werkt de spieren in je borst en de deltaspier spieren in je schouders. Bij uw rug plat op een halterbank, je benen op een rechte hoek liggen met je voeten stevig op de grond geplant. Met de beugels aan elke kant van u, pak op de grepen en pushen op de beugels, verhogen van uw handen over je schouders en je armen uit te breiden tot ze volledig rechte. Terug naar je beginpositie. Doen drie sets van 12 herhalingen.

Probeer de vlieg voor spiermassa

De vlieg van de daling van de halter is een geïsoleerde oefening die zich rechtstreeks richt op de pectoralis grote spieren. Lig plat op een daling bankje, voeten plat op de voetsteun en je armen licht gebogen en op uw borst, een halter aan elke kant met je handpalmen naar in geplaatst. In een langzame, gecontroleerde beweging, verhuizen gelijktijdig je armen aan de zijkanten totdat je voelt dat zich uitstrekt in je borst. Terug naar uw startpositie en voor een totaal van drie sets van 12 tot 15 reps.

Pushup op een stabiliteit bal

Push ups zijn uitstekend geschikt voor toning en versterking van de borst en schouders. Voeg in een stabiliteit bal voor meer weerstand, en vergroot u de voordelen van deze oefening. Saldo op handen en voeten, je handen plat op de top van een stabiliteit bal, uw lichaam rechte, schuine, staande op de ballen van uw voeten. Engage uw kern en drop je romp naar beneden dichter bij de bal, de bal met je handen voor extra stabiliteit te knijpen. Terug naar je beginpositie. Volledige drie sets van 12 herhalingen.

Uitrekken zich na uw training

Uitvoeren van strekt zich na een training altijd belangrijk is, geven je lichaam tijd om af te koelen en het voorkomen van spierpijn en de stijfheid van de volgende dag. Vasthouden aan de dynamische rek die meest effectieve post-workout omdat ze bijdragen tot de verbetering van de flexibiliteit en ontspannen de spieren. Voor de borst, omvatten stukken zoals de deuropening rekken, liegen schoudergordel, en de rechte arm borst rek.

Vergeet niet te vermelden de Rest

Hoewel u gericht bent op het opbouwen van een magere borst, vergeet niet om regelmatig ook uit de rest van uw lichaam te werken. Zich te concentreren op slechts één gebied kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals sterkte onevenwichtigheden en posturale moeilijkheden, waarschuwt de American Council on Exercise. Om dit te voorkomen, door oefeningen voor alle belangrijke spiergroepen in je lichaam in uw totale workout plan te omvatten.


gerelateerde artikelen