Goede koolhydraten vs. slechte koolhydraten met eiwitten om gewicht te verliezen

February 16

Goede koolhydraten vs. slechte koolhydraten met eiwitten om gewicht te verliezen

Koolhydraten die minder verfijnd of "goede koolhydraten" zoals die gevonden in fruit, groenten, peulvruchten en gehele korrels, bieden meer voedingsstoffen en voordelen voor de gezondheid dan geraffineerde koolhydraten, of "slechte koolhydraten." Voor de beste gewichtsverlies resultaten, paar eiwitten met goede koolhydraten en limiet de slechte koolhydraten, met inbegrip van levensmiddelen gemaakt met geraffineerde granen en toegevoegde suikers.

Goede koolhydraten en gewicht

Een artikel gepubliceerd in "The Journal of Nutrition" in mei 2011-staten die, vergeleken met degenen die voornamelijk geraffineerde granen eten, mensen die meer volle granen eten de neiging om minder wegen en minder waarschijnlijk te voeren vet rond hun maag, die het meest ongezonde soort vet is kan worden. High-fiber voedingsmiddelen kunnen verminderen de absorptie van macronutriënten, zoals vet en koolhydraten, zodat je niet zoveel calorieën te uit uw voedsel absorberen, volgens een artikel van maart 2005 in "Voeding." Dit kan helpen u uw gewicht te behouden of afvallen.

De volheid Factor

Koppel uw koolhydraten met eiwitten, omdat eiwitten meer vulling dan koolhydraten en vet is. Goede koolhydraten zijn meer vullen dan slechte koolhydraten omdat ze in de energiedichtheid lager en hoger aan vezels. Voedingsmiddelen die laag in energiedichtheid zijn hoeft niet veel calorieën per gram, waardoor u een groter volume van voedsel te eten terwijl nog blijven binnen uw calorieën voor de dag. Het is de hoeveelheid voedsel dat je eet dat ervoor zorgt dat u zich volledig, niet de hoeveelheid calorieën, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Vezelrijk voedsel vullen omdat ze Voeg bulk aan uw dieet en vertraagt het ledigen van uw maag.

Juiste verhoudingen en Timing

Het eten van meer eiwitten en minder koolhydraten kan helpen verbeteren uw cholesterolgehalte en onderhouden van uw spiermassa tijdens gewichtsverlies, volgens een studie gepubliceerd in "The Journal of Nutrition" in februari 2003. Studiedeelnemers die 1.4 keer zoveel koolhydraten aten als proteïne verlaagd hun triglyceridenspiegels en een hoger percentage lichaamsvet vergeleken verloor van deelnemers die kreeg dezelfde hoeveelheid calorieën van een dieet met 3,5 keer zoveel koolhydraten als proteïne. U kunt ook beter af eten van de meeste van uw koolhydraten tijdens het diner zijn in plaats van verspreiden ze gelijkmatiger gedurende de dag, volgens een studie gepubliceerd in "Obesitas" in oktober 2011. Op deze manier eten hielp mensen voelen voller, het verbeteren van cholesterol en bloed glucoseniveaus en het ervaren van grotere verliezen in zowel lichaamsvet en gewicht.

De voordelen van de gezondheid van de toenemende

Vervanging van verzadigde vetten met geraffineerde koolhydraten kan daadwerkelijk verhogen uw risico op hart-en vaatziekten, maar deze slechte vetten te vervangen door goede koolhydraten kan verminderen uw risico, volgens een artikel gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in juni 2010. Net zoals het soort koolhydraten gekozen belangrijk is als je wilt verbeteren van uw gezondheid van het hart, dus is het soort eiwit. Rode en verwerkt vlees kunnen verhogen het risico voor hart-en vaatziekten en diabetes, maar magere zuivel, kip, vis en soja kunnen lager uw risico voor hart-en vaatziekten, volgens een artikel gepubliceerd in het dezelfde verschenen in juli 2005.


gerelateerde artikelen