How to Get Rid van huiduitslag veroorzaakt door servetten

January 24

How to Get Rid van huiduitslag veroorzaakt door servetten

Maandverband, ook wel genoemd pads of maxi pads, bevatten plastics, geuren en chemicaliën die gevoelige huid irriteren kunnen. Als je bijzonder gevoelig zijn voor een van de ingrediënten in uw servet, misschien u irritatie of huiduitslag als gevolg van voortdurende blootstelling van de huid-op-huid ontwikkelen. Wijzigen van de soorten producten die u gebruikt en volgens de instructies van uw arts kan helpen opruimen u huiduitslag en te voorkomen dat toekomstige uitbraken.

Stap 1

Uw uitslag geëvalueerd door uw provider gezondheidszorg krijgen. Vele verschillende omstandigheden hebben soortgelijke symptomen, en wat lijkt op een pijnlijke huiduitslag veroorzaakt door uw maandverband wellicht herpes of een vaginale schimmelinfectie. Als u afwisselend pads en tampons, kan een zonnebrand-achtige uitslag toxisch shocksyndroom, die dodelijk zijn kan, duiden volgens Womens Health.gov.

Stap 2

Verwijder de servet u draagt en Vermijd het dragen van een om te voorkomen dat verdere irritatie. Overweeg het gebruik van interne producten zoals tampons of menstruatie cups, of probeer het doek pads of pads gemaakt van ongebleekte biologische katoen met geen chemische toevoegingen.

Stap 3

Gebruik een over-the-counter of recept actueel crème, volgens de instructies van uw arts. Verschillende huiduitslag vereisen verschillende soorten behandeling, volgens MedlinePlus. Hydrocortison crème wordt gebruikt voor allergische reacties, antibacteriële of antiseptische actueel crème is voor bacteriële huidinfecties en anti-schimmel crème is voor een infectie veroorzaakt door uw maandverband.

Stap 4

Warme kompressen toepassen op uw vulva tussen behandelingen te helpen verzacht huid en pijn te verminderen.

Stap 5

Reinig uw schaamlippen met niets anders dan warm water. Gebruik van zepen, lichaam sprays, vrouwelijke wast en andere chemisch gebaseerde persoonlijke hygiëneproducten die kunnen irriteren de gevoelige huid en verergeren uw huiduitslag, adviseert MedlinePlus te staken. Vermijd bubbelbaden, strakke kleding en stoffen die uw huid om te ademen niet toestaan.

Stap 6

Follow-up met uw arts uw genezing vooruitgang te beoordelen. Blijven met behulp van alternatieve menstruele producten en het vermijden van chemische persoonlijke hygiëneproducten, zelfs nadat uw uitslag ruimt om te voorkomen dat toekomstige huiduitslag.

Wat die u nodig hebt

  • Maandverband, tampon of menstruatie cup
  • Actueel crème
  • Warm kompres

gerelateerde artikelen