Jojoba-olie als een gezicht Moisturizer

January 29

Jojoba-olie als een gezicht Moisturizer

Jojobaolie is geen nieuwkomer in de huidverzorging industrie. Boordevol voedingsstoffen en vitaminen, is het natuurlijke ingrediënt--afgeleid van een woestijn struik--een effectieve moisturizer voor zelfs de droogste van teint.

Oude wortels

Jojobaolie is eeuwenlang gebruikt voor cosmetische en helende doeleinden. Volgens "Milady de huidverzorging en cosmetische ingrediënten woordenboek" door Natalia Michalun en M. Varinia Michalun, Indiaanse bewoners van de Sonorawoestijn werkzaam te pakken allerlei gezondheidskwesties met inbegrip van de huid zweren en maag stoornissen.

Prachtige Moisturizer

Deze dagen, jojoba-olie lof gezongen voor zijn hydraterende capaciteiten en veelzijdigheid. De olie wordt gebruikt voor het verhelpen van de droogte in de huid, haar en lippen. Linda Walker, in "The Skin Care ingrediënt Handbook," verklaart dat de botanische waterverlies vermindert en saldi van de olieproductie. Jojobaolie ook aandient en beschermt, verbetert de huidtextuur en troebelheid kan zelfs te verbeteren.

Jojoba-Protocol

Jojobaolie is dat een grote zelfstandige agent aangezien het hydrateert zonder verstopping poriën. Na reiniging en toning van je gezicht, knijp van vijf tot zes druppels jojobaolie in uw palm en verspreid op je gezicht, met behulp van zachte cirkelvormige bewegingen. U kunt een paar druppels ook mengen met je favoriete moisturizer. Voor droge of gekloofde lippen, een paar druppels olie in plaats van lippenbalsem rechtstreeks toepassen op de lippen. Als een haar behandeling, jojoba-olie mengen met de hair Tonic conditioner van uw keuze of toe te passen op vochtig haar voor het föhnen.


gerelateerde artikelen